PRATO ERBOSO S.r.l. IT ËSHTË AUTORIZUAR BOTTOS 2019 TRANSITUES - KËTË GARANTON PRODUKTE TË GJITHA FRESH DHE TË SHFRYTUAR NË 24 ORË
Tuttoprato - Fara për lëndinë-1 Kg Shfaq të madhe

Tuttoprato - Fara për lëndinë-1 Kg

030201202

Produkt i ri

PËR KOPSHTE TË REJA

Më shumë detaje

  • Shpejtësia e zgjidhjes
  • Pak mirëmbajtje
  • hije

Me blerjen e këtij produkti që ju mund të mbledhë deri në 8 pikë . Shportën tuaj do të përgjithshme 8 pikë që mund të konvertohet në një faturë të 0,08 € .


Asistencë telefonike për informacion para blerjes.
Konsulencë agronomike e ekspertëve para dhe pas shitjes.
100% e mallrave të freskëta

8,50 € me TVSH

Bëni një propozim për blerje

Oferta juaj është dërguar.


  • E menduar si çmimin e ofruar për një të vetme të produktit
  •     *Fushat E Domosdoshme

E ngarkimit

Vlerësimet e konsumatorit dhe komente

Askush nuk e ka postuar një rishikim ende
në këtë gjuhë

Më shumë infromacione

Përzierje të bukura cilësi, ideale për kopshte private, me sipërfaqe më së shumti në hije nga drurët gjetherënës dhe/ose zonat në zona të ftohta ekspozuar në Veri. Turf bërë nga kultivarëve evropiane të origjinës karakterizuar nga errësirë me të gjelbër të shkëlqyer edhe në të ftohtë të sezonit, në sajë të pranisë së Festuca rubra .

Në pjekurinë e plotë, Tuttoprato ajo ka një shumë të dendura, të bukura dhe të njëtrajtshme. Gjithashtu e përshtatshme për punë për të natyrës në lartësi më poshtë 1000 m.e slm, për çdo bar të rritjes ekonomike, teknike dhe/ose situatat e hije.

Calculator

Ju lutemi të hyjë në fushë për të llogaritur sasinë e nevojshme 

 njësi(s)

Komente

Të dhënat fletë

Caratteristiche essenziali
LlojetMICROTHERM
Rezistencamirë
Utilizzo e dosaggio
Doza30-35 gramë për metër katror
PërdorimiZonat rekreative
PërdorimiKopshte dhe parqe
Periudha e mbjelljesgjilpërë
Periudha e mbjelljestetor
Periudha e mbjelljesMar
Periudha e mbjelljesmaj
Periudha e mbjelljeskorrik
Periudha e mbjelljesi vendosur
Periudha e mbjelljesshkurt
Periudha e mbjelljesnëntor
Periudha e mbjelljesprill
Periudha e mbjelljesqershor
Composizione tipica
Festuca rubra (%)40
Ryegrass, shumëvjeçare (%)60
Dimensioni e peso
PaketimiSacco
Pesha (Kg)1
Default
Ikonat faraShpejtësia e zgjidhjes
Ikonat faraPak mirëmbajtje
Ikonat farahije

Klientët që blenë këtë libër, blenë edhe...

Shkarkime