5-Q-PC - Grykë në një kënd të caktuar varg 1.5 m 90 gradë Pamjen më të mëdha

5-Q-PC

TORO Irrigazione

5-Q-PC - Grykë në një kënd të caktuar varg 1.5 m 90 gradë

Sulmi mashkull.

Më shumë detaje

Nuk ka shpërblim pikë për këtë produkt.


Asistencë telefonike për informacion para blerjes.
Ndihma pas shitjes për instalimin e produktit.

1,58 € tatimore incl.

Produkt të ri

Bëni një propozim për blerje

Oferta juaj është dërguar.


  • E menduar si çmimin e ofruar për një të vetme të produktit
  •     *Fushat E Domosdoshme

E ngarkimit

Një klik mënyrë që

Vlerësimet e konsumatorit dhe komente

Askush nuk e ka postuar një rishikim ende
në këtë gjuhë

Të dhënat fletë

Varg max. (m.)1.5

Më shumë info

Për shpërndarjen e ujit është homogjen dhe proporcional.

Modelet dallohen nga ngjyra të ndryshme nuk janë që të dy tipare të reja të nozzles MPR Plus.

Mund të jetë i instaluar në ndonjë grykë 570 seri, ose LPS retractable, përshtatës shkurre, litarët extension, dhe një hundë të caktuar.

Të dhënat fletë

Specifiche tecniche
Varg max. (m.)1.5

Lidhur Me Produktet

Klientët që blenë këtë libër, blenë edhe...

Shkarkuar