8733-20 - Gërshërë për barin Rehati Shfaq të madhe

8733-20 - Gërshërë për barin Rehati

8733-20

Produkt i ri

Me blerjen e këtij produkti që ju mund të mbledhë deri në 15 pikë . Shportën tuaj do të përgjithshme 15 pikë që mund të konvertohet në një faturë të 0,15 € .


Asistencë telefonike për informacion para blerjes.

15,03 € me TVSH

Bëni një propozim për blerje

Oferta juaj është dërguar.


  • E menduar si çmimin e ofruar për një të vetme të produktit
  •     *Fushat E Domosdoshme

E ngarkimit

Vlerësimet e konsumatorit dhe komente

Askush nuk e ka postuar një rishikim ende
në këtë gjuhë

Më shumë infromacione

Ju lejojnë për trim skajet e lëndinë me lehtësi dhe saktësi.

E ergonomik të trajtojë në të butë materialit plastik ju lejon të prerë me lehtësi.

E blades për mprehje onde me jo-ngjit veshje të ju lejojnë për të prerë me saktësi në një lartësi uniforme.

Në sajë të veçantë të pranverës mbështetjen e blades, dhe është e garantuar një të prerë në efektshëm dhe të njëtrajtshëm përgjatë gjithë gjatësisë.

Shinat për të siguruar zhvillimin dhe të lehtë lartësinë e prerë të njëtrajtshme.

Falë praktike bllokohet insertable me një dorë, dhe gërshërë për bar mund të jetë e mbyllur shpejt dhe me lehtësi ekstreme.

Komente