NETTUNO UNIVERSAL - 10.5 Një inverter njëfazor / trefazor Shfaq të madhe

NETTUNO UNIVERSAL - 10.5 Një inverter njëfazor / trefazor

NETTUNO UNIVERSAL

Produkt i ri

Pa dhënës presioni.

Më shumë detaje

Me blerjen e këtij produkti që ju mund të mbledhë deri në 451 pikë . Shportën tuaj do të përgjithshme 451 pikë që mund të konvertohet në një faturë të 4,51 € .


Asistencë telefonike për informacion para blerjes.

Ndihma pas shitjes për instalimin e produktit.

451,40 € me TVSH

Bëni një propozim për blerje

Oferta juaj është dërguar.


  • E menduar si çmimin e ofruar për një të vetme të produktit
  •     *Fushat E Domosdoshme

E ngarkimit

Vlerësimet e konsumatorit dhe komente

Askush nuk e ka postuar një rishikim ende
në këtë gjuhë

Më shumë infromacione

Nettuno është një pajisje elektronike që kontrollon fillimin dhe ndalimin e një pompë elektrike, bazuar në teknologjinë inverter.

Falë kësaj teknologjie, është në gjendje të modulojë frekuencën (Hz) të rrymës që mbërrin në motor në mënyrë që të ndryshojë rpm e rrotullimit sipas kërkesës së ujit nga sistemi.

Instalimi i detyrueshëm i një rezervuari zgjerimi 2-5 litra.

Kontrolli i daljes së motorit amperometrik.

Presion i vazhdueshëm falë rregullimit të shpejtësisë së motorit.

Kursimi i energjisë falë thithjes më të ulët të pompës.

Fillimi dhe ndalimi gradual i pompës zvogëlon çekiçin e ujit.

Mbrojtje ndaj tharjes.

Rivendosja automatike në rast të funksionimit të thatë.

Kontrolli i rrjedhjes Funksioni anti-bllokues.

Mundësia për të lidhur pajisje të shumta në njësinë e presionit deri në 8 pompa.

Komente