Sirio - 9.7 Një inverter njëfazor / trefazor Shfaq të madhe

Sirio - 9.7 Një inverter njëfazor / trefazor

Sirio

Produkt i ri

Inverter për pompat trefazore 230 V deri në 3 HP me furnizim me energji njëfazore

Më shumë detaje

Me blerjen e këtij produkti që ju mund të mbledhë deri në 333 pikë . Shportën tuaj do të përgjithshme 333 pikë që mund të konvertohet në një faturë të 3,33 € .


Asistencë telefonike për informacion para blerjes.

Ndihma pas shitjes për instalimin e produktit.

333,06 € me TVSH

Bëni një propozim për blerje

Oferta juaj është dërguar.


  • E menduar si çmimin e ofruar për një të vetme të produktit
  •     *Fushat E Domosdoshme

E ngarkimit

Vlerësimet e konsumatorit dhe komente

Askush nuk e ka postuar një rishikim ende
në këtë gjuhë

Më shumë infromacione

Sirio është një pajisje elektronike që kontrollon fillimin dhe ndalimin e një pompë elektrike bazuar në teknologjinë inverter.

Isshtë në gjendje të modulojë frekuencën (Hz) të rrymës që arrin motorin në mënyrë që të ndryshojë numrin e rrotullimeve në minutë në përputhje me kërkesën për ujë nga përdoruesi.

Ky sistem garanton presion të vazhdueshëm për përdorimet dhe kursimin e energjisë, pasi thithja e motorit do të jetë gjithmonë proporcionale me kërkesën e përdoruesit.

Zbatimi i Sirio parashikohet në pompat elektrike me motor trefazor dhe furnizim me energji njëfazore, duke marrë performancën, besueshmërinë dhe qëndrueshmërinë e motorëve trefazorë në shtëpi, ku në shumicën e rasteve, furnizimi me energji elektrike është njëfazor.

Funksionaliteti:

Presion i vazhdueshëm dhe kursim i energjisë falë rregullimit të rrotullimeve të pompës elektrike. Fillimi dhe ndalimi gradual i pompës që zvogëlojnë çekiçin e ujit dhe eliminojnë rrymën e hyrjes në fillimin e punës. Mbrojtje nga rrjedhja e thatë në rast të mungesës së ujit në thithje. Rivendosja automatike në rast ndaljeje për shkak të drejtimit të thatë, në gjendje të zgjidhë në mënyrë të pavarur gjendjen e gabimit. Kontroll efektiv i rrjedhjes për të mbrojtur pompën nga rinisjet e vazhdueshme. Tregues dixhital i presionit në ekran. Kontrolli amperometrik i motorit. Sinjalizimi i gjendjeve të ndryshme të funksionimit / gabimit me anë të treguesve të dritës dhe mesazheve në ekran Operacioni në grupe binjake me alternim. Pika e caktuar e telekomandës dyfishtë. Fillimi dhe ndalimi në distancë i pompës elektrike. Kthimi i drejtimit të rrotullimit përmes softuerit duke shmangur ndërhyrjet në instalime elektrike. Terminalet e lëvizshëm elektrikë për të lehtësuar instalimet elektrike.

Komente

Të dhënat fletë

Të dhënat e energjisë
Fuqia linjëfaza e vetme
Linja e tensionit të230 V
Aktuale linjë16
Fazat e linjë3 x 230 V
Të dhënat e prodhimit
Fuqia motorike (Kw)2.2 Kw
Safeties
metërnjë
Thatë drejtiminnjë

Lidhur Me Produktet

Shkarkime

Manual Sirio

Manuali i instalimit dhe përdorimit për inverterin Sirio.

Shkarkime (5.85M)