Duke vazhduar të përdorni këtë sit, ju pranoni Kushtet dhe Kushtet dhe përdorimin tonë të cookies.
 • I ri
  O-T-5-60P - kënd Hundë fikse sërë 1.5 m 60 gradë
  • O-T-5-60P - kënd Hundë fikse sërë 1.5 m 60 gradë

  O-T-5-60P - kënd Hundë fikse sërë 1.5 m 60 gradë

  3,23 EUR

  Sulmi mashkull. Saktësi Seri Llak.

  Sasi :
  Bëni një propozim për blerje

  Oferta juaj është dërguar.

  Oferta juaj është pranuar, ju lutem kontrolloni kutinë tuaj.

  • Përdorni pikën në vend të presjes
  •     *Fushat e kërkuara

  Po ngarkohet  • Ne mbrojmë të dhënat tuaja dhe blerjet tuaja
  • Transport i shpejtë në të gjithë Evropën
  • Kthimi pranohet brenda 14 ditëve

  Mundësuar nga H2O chip teknologjinë e re nozzles për Toro Saktësi seri të sigurojë efikasitet më të madh në krahasim me instalimet me llak kokat standard.

  Uljen e standardit të reshjeve shkalla 2.5 cm në orë ose më pak, këto nozzles janë të dizajnuara për të ruajtur ujin dhe për të zvogëluar humbjet.

  Rast studimi: distrikti I shkollës së Liqenit Elsinore kursen ujë faleminderit për Saktësi sprays
  H2O chip teknologjinë - Një hundë të sistemit të patentuar, që shpërndan ujë në mënyrë më efikase.

  Më të madh në përzgjedhjen e harqe për një të saktë të shpërndarjes.

  Përdor 1/3 më pak të rrjedhë për të arritur një rreze normal të rrymës për spërkatës.

  Fiks pjesë ose tejzanor saldim për të siguruar një mungesë e fatit në të hedhur ujë, për të siguruar një diferencë më të mirë përkufizim.

  E H2O chip gjeneron një rënie më të madhe në madhësi dhe më e njëtrajtshme e cila krijon qëndrueshmëri në arc vaditur.

  Në dispozicion në 5 radii mes 1.5 dhe 4.6 metra, 9 harqe të ndryshme në mes të 60° dhe 360°.

  TORO Irrigazione
  O-T-5-60P
  106 Artikuj

  Fleta e të dhënave

  Lloji i sulmit
  mashkull
  Diapazoni maksimal (m)
  1.5
  Këndi i punës
  fikse
  Angolo di lavoro
  60

  Broshurë Precision Spray

  TORO Precision Karakteristikat e hundës së spërkatjes dhe tabelat e performancës.

  Shkarko (1.88M)
   Vlerësimet dhe vlerësimet e klientëve
  Askush nuk ka postuar një përmbledhje ende
  në këtë gjuhë
   Shqyrtime

  Bëhu i pari që do të shkruash vlerësimin tënd !

  Produkte te Lidhura

  Karakteristikat e grykave të spërkatjes precize

  Teknologjia e patentuar H²0 Chip

  Teknologjia e patentuar H²0 Chip

  Me teknologjinë e patentuar H²0 - pa pjesë lëvizëse - secila seri e hundëve të serisë Precision krijon një ose më shumë flukse të larta luhatëse për të arritur rrezen dhe harkun e dëshiruar, duke zvogëluar ujin e përdorur me 1/3.

  Maksimizoni efikasitetin e spërkatës

  Maksimizoni efikasitetin e spërkatës

  Grykat e sakta sigurojnë një normë të parë të reshjeve në industri (25 mm / orë) për të optimizuar shkallën e depërtimit të tokës. Shkalla më e ulët e reshjeve, e kombinuar me uniformitetin e lartë të shpërndarjes, e bën këtë seri shpërndarësish më efikaset në kategorinë 1.5-4.6 m.

  Dizajni dhe efektiviteti për qëllime rinovimi

  Dizajni dhe efektiviteti për qëllime rinovimi

  Vëllimi i zvogëluar i rrjedhës së grykave të Serisë Precision optimizon efikasitetin e projektimit dhe ndihmon në uljen e kostove të përgjithshme të materialit duke përdorur më pak valvola dhe stacione kontrolluese. Për më tepër, sistemet aktuale të presionit të ulët mund të riparohen me një rinovim të thjeshtë të hundës ekzistuese me rrjedhje të lartë.

  Vlerësimi i performancës nga palët e treta

  Vlerësimi i performancës nga palët e treta

  Grykat e Serisë Precision janë testuar dhe vërtetuar në terren dhe në Qendrën për Teknologjinë e Ujitjes (CIT).

  Pajisja opsionale e kompensimit të presionit (PCD)

  Pajisja opsionale e kompensimit të presionit (PCD)

  Lejon performancë optimale edhe kur presioni i hyrjes arrin ose tejkalon 2.75 bar.