• I ri
  TVAN-8 - kënd Grykë, e ndryshueshme varg-2.4 m
  • TVAN-8 - kënd Grykë, e ndryshueshme varg-2.4 m

  TVAN-8 - kënd Grykë, e ndryshueshme varg-2.4 m

  1,39 EUR

  Sulmi mashkull.

  Sasi :

  Herën e fundit që ky produkt u shtua në një karrocë: 0909-0404-18181818

  Bëni një propozim për blerje

  Oferta juaj është dërguar.

  Oferta juaj është pranuar, ju lutem kontrolloni kutinë tuaj.

  • Përdorni pikën në vend të presjes
  •     *Fushat e kërkuara

  Po ngarkohet

   Vlerësimet dhe vlerësimet e klientëve
  Askush nuk ka postuar një përmbledhje ende
  në këtë gjuhë  • Politiche per la sicurezza (modificale nel modulo Rassicurazioni cliente)
  • Politiche per le spedizioni (modificale nel modulo Rassicurazioni cliente)
  • Politiche per i resi (modificale nel modulo Rassicurazioni cliente)

  Të lehtë të rregullueshme nga 0° deri 360°, nozzles Toro ndryshueshme kënd të ofrojnë një shumë të mundësive të vendosjes së punës kënd për çdo lloj terreni.

  Me nozzles TVAN është e mundur për të krijuar aplikacione që janë shumë të veçantë.

  Regolazione unica di tipo Afferra e Gira

  Unik të kontrollit të tipit të Mundshme dhe Shkon

  Nuk kërkon mjete dhe bën rregullimin e kënd e punës të shpejtë dhe të thjeshtë. Rregullimi nga maja e hundë ju lejon për të vepruar edhe në fazën e ujitjes.

  Regolazioni infinite

  Pafund rregullimi

  Rregullimi i punës kënd nga 0 deri në 360 gradë për të përmbushur nevojat e çdo madhësi apo formë e kopshtit.

  TORO Irrigazione
  TVAN-8

  Fleta e të dhënave

  Lloji i sulmit
  mashkull

  Referencat specifike

  Shkarko

  Broshura MPR dhe TVAN

  Karakteristikat e hundës TORO MPR dhe TVAN dhe tabelat e performancës.

  Shkarko (107.57k)

  Produkte te Lidhura

  Karakteristikat TVAN

  Rregullimi unik i llojit Grab dhe Turn

  Rregullimi unik i llojit Grab dhe Turn

  Nuk kërkon mjete dhe bën të shpejtë dhe të lehtë rregullimin e këndit të punës. Rregullimi i grykës nga lart ju lejon të veproni edhe gjatë fazës së ujitjes.

  Rregullime të pafundme

  Rregullime të pafundme

  Rregullimi i këndit të punës nga 0 në 360 gradë për të përmbushur nevojat e çdo madhësie ose forme të kopshtit.