S080016016 - Tee në 90 gradë për të compression 16 x 16 x 16
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

S080016016 - Tee në 90 gradë për të compression 16 x 16 x 16

2,82 EUR

2,82 EUR pa TVSH

Bëni një propozim për blerje

Oferta juaj është dërguar.

Oferta juaj është pranuar, ju lutem kontrolloni kutinë tuaj.

  • Përdorni pikën në vend të presjes
  •     *Fushat e kërkuara

Po ngarkohetNe mbrojmë të dhënat tuaja dhe blerjet tuaja
Transport i shpejtë në të gjithë Evropën
Kthimi pranohet brenda 14 ditëve
Përshkrim

I përshtatshëm projektuar për transportin e lëngjeve nën presion, të karakterizuar nga sistemi inovative Poseidon që ju lejon për të balancuar nënshkrimin e veprimit në tub, duke vepruar në nivel të vidhosje e ferrule: në këtë mënyrë ne fitojmë maksimale operative e sigurisë në të gjitha të jetë e mundur kushtet e përdorimit dhe çdo cilësi karakteristike të tub.

I përshtatshëm karakterizohet edhe e lehtë dhe të shpejtë në rritje, e cila nuk ka nevojë për ndonjë përgatitje të veçantë të tub.

Fleta e të dhënave
Supreme
S080016016
43 Artikuj
Lloji i montimit
Tee
Lloji i sulmit
femër / femër / femër
 Vlerësimet dhe vlerësimet e klientëve
Askush nuk ka postuar një përmbledhje ende
në këtë gjuhë
 Shqyrtime

Bëhu i pari që do të shkruash vlerësimin tënd !