110 metra katrore e lëndinë që është e gatshme në rrotullon
   • 110 metra katrore e lëndinë që është e gatshme në rrotullon
   • 110 metra katrore e lëndinë që është e gatshme në rrotullon
   • 110 metra katrore e lëndinë që është e gatshme në rrotullon
   • 110 metra katrore e lëndinë që është e gatshme në rrotullon

   110 metra katrore e lëndinë që është e gatshme në rrotullon

   Rishikimi (0)
   736,36 EUR

   (6,69 EUR a metro quadro)

   Consegna da 1 a 3 giorni dopo aver concordato la zollatura

   ÇMIMI DUKE PËRFSHIRË TVSH-NË DHE TRANSPORTIT

   Përbërja:
   90% Festuca Arundinacea 10% Poa Pratense
   N. 2 paleta e 55 sqm, 220 rrotullon
   • Lëndinë të rrokulliset në të vërtetë bar.
   • Lehtë shtojcë për shkak të dendur sistemit root.
   • Instalimi është e thjeshtë dhe drejtpërdrejtë.
   Sasi :

   Herën e fundit që ky produkt u shtua në një karrocë: 1818-0606-18181818

    Vlerësimet dhe vlerësimet e klientëve
   Askush nuk ka postuar një përmbledhje ende
   në këtë gjuhë   • Politiche per la sicurezza (modificale nel modulo Rassicurazioni cliente)
   • Politiche per le spedizioni (modificale nel modulo Rassicurazioni cliente)
   • Politiche per i resi (modificale nel modulo Rassicurazioni cliente)

   Lëndinë të rrokulliset në të vërtetë bari (*) marrë nga një përzierje e 90% të festuca arundinacea dhe 10% poa pratense.

   Është lëndinë më shumë, klasik. Me gjelbërim të përjetshëm dhe rezistente ndaj ndikimit dhe në hije.

   Të shtrirë në tokë do të jetë i mjaftueshëm për të skuqur dhe lëndinë do të zhytet rrënjët e saj në tokë.
   Në një çështje e disa ditë do të përfundojë shtojcë dhe ju do të keni një lëndinë me bar të vërtetë të trasha dhe të dendura.

   Kjo zgjidhje të shitur një paletë prej 110 metra katrorë, është projektuar për ata që duan të bëjnë kopshtin e tyre të thjeshtë dhe mënyrë e shpejtë.
   Ne dukje mundësinë e blerjes së madhësive të cilat janë të veçanta e lëndinë rrotullon. (**)

   * Lëndinë rrotullon është mallrat që prishen. Pra, sigurohuni që të le ju e anijes për një adresë ku mund të dorëzohet pa vështirësi.

   ** Lëndinë Turf Online, të gjejnë adresa WWW.PRATOERBOSO.IT ajo është e tona të veçanta, portal për shitjen e lëndinë në role dhe është i aftë për llogaritjen kosto optimale të dorëzimit të lëndinë në çdo zonë të Italisë.
   Nuk është e këshillueshme për të futur multiples e këtyre paleta e 110 sqm në shopping cart të përpiqen të arrijnë një madhësi të caktuar.

   Ju do të paguajë një çmim shumë të lartë për shkak të postare dhe paketim më të paletës.
   Ajo është e rekomanduar që ju të blerë lëndinë rrotullon në madhësi që ju dëshironi në www.pratoerboso.it

   Prato Erboso
   110MQPRTARTL
   100 Artikuj

   Fleta e të dhënave

   Trashësia e pllakave (cm)
   1,5 - 2
   Numri i plisa
   220
   Madhësia e kufomë (cm)
   125x40
   Festuca arundinacea (%)
   90
   Poa pratense (%)
   10
   Rezistencë të ftohtë
   e mesme e lartë
   Rezistenca ndaj nxehtësisë
   media
   Rezistenca ndaj ndikimit
   media
   Rezistenca ndaj thatësirës
   media
   Rezistenca ndaj kripshmëria
   i ulët mesatar
   Mirëmbajtja
   media
   Rajonet e rekomanduar
   Veneto
   Lloji i lëndinë
   MICROTHERM

   Referencat specifike

   Për momentin nuk ka komente nga klientët.

   Shkruani rishikimin tuaj
   110 metra katrore e lëndinë që është e gatshme në rrotullon

   Klientët që blenë këtë produkt gjithashtu blenë:

   Produkte te Lidhura

    Shqyrtime

   Bëhu i pari që do të shkruash vlerësimin tënd !

   Artikuj të ngjashëm në blog

   Asnjë artikull i lidhur në blog