Lëndinë KLASIKE
   • Lëndinë KLASIKE
   • Lëndinë KLASIKE
   • Lëndinë KLASIKE
   • Lëndinë KLASIKE

   Lëndinë KLASIKE

   Rishikimi (0)
   7,25 EUR
   Consegna da 1 a 3 giorni dopo aver concordato la zollatura

   Madhësia e pjatës është 125 x 40 cm dhe pastaj tokën e mbulon gjysmën një katror të sipërfaqes.

   Nga sasia e urdhëroi të thotë në metra, kjo do të thotë se në qoftë se ju shkruani në shumë fusha, '100', ju do të merrni 200 rrotullon e lëndinë të aftë për të mbuluar një sipërfaqe prej 100 metra katrorë.

   Sasi :

   Herën e fundit që ky produkt u shtua në një karrocë: 0606-0303-18181818

    Vlerësimet dhe vlerësimet e klientëve
   Askush nuk ka postuar një përmbledhje ende
   në këtë gjuhë
   • Politiche per la sicurezza (modificale nel modulo Rassicurazioni cliente)
   • Politiche per le spedizioni (modificale nel modulo Rassicurazioni cliente)
   • Politiche per i resi (modificale nel modulo Rassicurazioni cliente)

   Përzierje e Festuca Arundinacea dhe Poa Pratense

   Dhe' lëndinë klasik të përshtatshme për përdorim rezidencial, në të butë të zonës.
   Mund të ju janë përdorur për ndërtimin e objekte sportive është jo-profesionale.
   Duke u llojin e lëndinë më gjerësisht prodhuar rezulton të jetë më ekonomike, ndërsa duke u qëndrueshme dhe të këndshme për syrin.

   Ky lloj i lëndinë është shumë rezistent ndaj variacionet e temperaturës.
   Ajo ka një rezistencë të mirë të ftohtë Në klimat e ftohta, me temperaturat minimale përgjithmonë nën zero, kanë tendencë të kthehet të verdhë, edhe në tërësinë e saj mbetet e gjelbër.
   Rezistenca ndaj nxehtësisë është më e mirë në mesin e lloje me gjelbërim të përjetshëm.

   Ajo ka një të shkëlqyer rezistenca ndaj ndikimit
   Shumë i mirë në kontekstin e lloje me gjelbërim të përjetshëm.

   Ajo ka një rezistencë të mirë në hije
   Toleron situata e gjysmë-hije, pasi ajo nuk është krejtësisht e errët.

   Të ulur në një lartësi midis 4 dhe 5 cm. Nuk toleron shkurtime nën 3.5 cm. Prerë mund të jetë bërë me mower blades helical apo rrotullues.

   Prato Erboso
   Festuca Arundinacea e Poa
   10000 Artikuj

   Referencat specifike

   Për momentin nuk ka komente nga klientët.

   Shkruani rishikimin tuaj
   Lëndinë KLASIKE
    Shqyrtime

   Bëhu i pari që do të shkruash vlerësimin tënd !

   Artikuj të ngjashëm në blog

   Asnjë artikull i lidhur në blog