Lëndinë SUPER

Zoysia Japonica

Produkt i ri

Madhësia e pjatës është 125 x 40 cm dhe pastaj tokën e mbulon gjysmën një katror të sipërfaqes.

Nga sasia e urdhëroi të thotë në metra, kjo do të thotë se në qoftë se ju shkruani në shumë fusha, '100', ju do të merrni 200 rrotullon e lëndinë të aftë për të mbuluar një sipërfaqe prej 100 metra katrorë.

Më shumë detaje

Consegna da 1 a 3 giorni dopo aver concordato la zollatura

Me blerjen e këtij produkti që ju mund të mbledhë deri në 9 pikë . Shportën tuaj do të përgjithshme 9 pikë që mund të konvertohet në një faturë të 0,09 € .


Asistencë telefonike për informacion para blerjes.

Konsulencë agronomike e ekspertëve para dhe pas shitjes.

Ne dorëzojmë vetëm në Itali, në një javë nga rendi.

9,25 € me TVSH

m2
Ju lutemi shkruani të dhënat për shpërndarjen dhe kontrolloni disponueshmërinë.
Totali i taksave dhe të anijeve të përfshira

Vlerësimet e konsumatorit dhe komente

Askush nuk e ka postuar një rishikim ende
në këtë gjuhë

Më shumë infromacione

Përzierje e Zoysia Japonica

Rekomandohet përdorimi
Livadhet me banim në zonat e butë/klimë të nxehtë. Ideale në të gjitha situatat e vrullshme të trafikut këmbë dhe nivel të ulët të mirëmbajtjes.

Rezistenca ndaj temperaturave
Shkëlqyer rezistencë për ngrohje, vexhita deri në 40°C. Në dimër, kur ajo është e ekspozuar përgjithmonë për temperaturat minimale mesatarisht bien nën 10°C, fillimi i hyrjes në dormancy, karakterizohen fillimisht me një rritje të ndërprerjes dhe të mëvonshëm njollë. Për arritjen e pragut prej 0°C ka një total efekt zbardhues me një të bardhë e fildishtë shumë të njëtrajtshme. Në rezistencë të ftohtë, në kuadër të sezonit të ngrohtë turfgrasses, ajo është konsideruar të jetë më e mirë si periudha e dormancy nuk janë shumë të gjatë dhe është gjithashtu në gjendje për të përballuar temperaturat deri rastit deri në -15°C. Në klimat e butë zakonisht hyn dormancy në muajin dhjetor dhe pastaj rinverdirsi në muajin Mars.

Rezistenca ndaj ndikimit
E shkëlqyer, ajo është padyshim specie me shkallën më të lartë të rezistencës për të veshin. Për më tepër, ajo është në gjendje për të kolonizuar përsëri zonat e zvogëlonte jashtë, qoftë edhe me disa ngadalësinë, për shkak të pranisë së stolons.

Hija rezistencës
Vazhdon të tolerojë kushtet e gjysmë hije.

Prerja
Prerja lartësi gamë e rekomanduar është mes 3 dhe 4 cm dhe mund të jetë bërë me mower blades helical apo rrotullues. Gjatë muajve të dimrit, ndërprerje frekuenca është reduktuar në mënyrë drastike deri në zero në rastin e hyrjes në dormancy.

Komente

Klientët që blenë këtë libër, blenë edhe...

Artikuj të lidhura në blog

Nuk ka artikuj të lidhura në blog

Përshtatja e produktit

Pas ruajtjes së produktit tuaj të personalizuar, mos harroni të shtoni atë në shportën tuaj.

Teksti

loader

* fusha të detyrueshme