• I ri
  200 metra katror lëndinë të gatshme në rrotulla
  • 200 metra katror lëndinë të gatshme në rrotulla
  • 200 metra katror lëndinë të gatshme në rrotulla
  • 200 metra katror lëndinë të gatshme në rrotulla
  • 200 metra katror lëndinë të gatshme në rrotulla

  200 metra katror lëndinë të gatshme në rrotulla

  Rishikimi (0)
  1 340,00 EUR

  (6,70 EUR a metro quadro)

  Consegna da 1 a 3 giorni dopo aver concordato la zollatura

  ICEMIMI që përfshin TVSH-në dhe transportin

  Përbërja: 90% Festuca Arundinacea 10% Poa Pratense

  Paletë prej 200 m2, 400 rrotullime

  Sasi :

  Herën e fundit që ky produkt u shtua në një karrocë: 0808-0202-21212121

   Vlerësimet dhe vlerësimet e klientëve
  Askush nuk ka postuar një përmbledhje ende
  në këtë gjuhë  • Politiche per la sicurezza (modificale nel modulo Rassicurazioni cliente)
  • Politiche per le spedizioni (modificale nel modulo Rassicurazioni cliente)
  • Politiche per i resi (modificale nel modulo Rassicurazioni cliente)

  Rrotullon lëndinë në bar të vërtetë (*) të marra nga një përzierje prej 90% fescue arundinacea dhe 10% poa pratense.

  Shtë lëndina më klasike. Me gjelbërim të përhershëm dhe rezistent ndaj trafikut të këmbëve dhe hijes.

  Vendosur në tokë do të jetë e mjaftueshme për të ujitur atë dhe lëndinë do të fundos rrënjët e tij në tokë.

  Rrënjosja e lehtë për shkak të një sistemi të dendur rrënjor. Pas disa ditësh ai do të përfundojë rrënjëzimin e tij dhe ju do të keni një lëndinë bar të trashë dhe të dendur.

  Instalimi është i thjeshtë dhe i menjëhershëm.

  Kjo zgjidhje e shitjeve të paletës 5 m është projektuar për ata që duan të krijojnë kopshtin e tyre shpejt dhe me lehtësi.
  Theksojmë mundësinë e blerjes së madhësive specifike të lëndinës në rrotulla. (**)

  * Lëndina e petëzuar është mallra që prishet. Prandaj, sigurohuni që e keni dërguar në një adresë ku mund të dorëzohet pa vështirësi.

  ** Nuk këshillohet të futni shumëfish nga këto paleta 200 m2 në karrocë për të provuar të arrini një madhësi të caktuar. Ju do të paguanit një çmim më të lartë për shkak të transportimit dhe paketimit të paletave të shumta.

  Prato Erboso
  200MQPRTARTL
  100 Artikuj
  2019-06-29

  Fleta e të dhënave

  Trashësia e pllakave (cm)
  2 cm
  Numri i plisa
  400
  Madhësia e kufomë (cm)
  125x40
  Rezistencë të ftohtë
  e mesme e lartë
  Rezistenca ndaj nxehtësisë
  e mesme e lartë
  Rezistenca ndaj ndikimit
  e mesme e lartë
  Rezistenca ndaj thatësirës
  e mesme e lartë
  Mirëmbajtja
  media
  Ikonat fara
  Jeshile e errët, Rezistent ndaj ndikimit, cilësi, Rezistent ndaj sëmundjes
  Lloji i lëndinë
  MICROTHERM

  Referencat specifike

  Për momentin nuk ka komente nga klientët.

  Shkruani rishikimin tuaj
  200 metra katror lëndinë të gatshme në rrotulla
   Shqyrtime

  Bëhu i pari që do të shkruash vlerësimin tënd !