Lëndinë SPORTIVE

Cynodon Dactylon

Produkt i ri

Madhësia e pjatës është 125 x 40 cm dhe pastaj tokën e mbulon gjysmën një katror të sipërfaqes.

Nga sasia e urdhëroi të thotë në metra, kjo do të thotë se në qoftë se ju shkruani në shumë fusha, '100', ju do të merrni 200 rrotullon e lëndinë të aftë për të mbuluar një sipërfaqe prej 100 metra katrorë.

Më shumë detaje

Me blerjen e këtij produkti që ju mund të mbledhë deri në 9 pikë . Shportën tuaj do të përgjithshme 9 pikë që mund të konvertohet në një faturë të 0,09 € .


Asistencë telefonike për informacion para blerjes.

Konsulencë agronomike e ekspertëve para dhe pas shitjes.

Ne dorëzojmë vetëm në Itali, në një javë nga rendi.

9,20 € me TVSH

m2
Ju lutemi shkruani të dhënat për shpërndarjen dhe kontrolloni disponueshmërinë.
Totali i taksave dhe të anijeve të përfshira

Vlerësimet e konsumatorit dhe komente

Askush nuk e ka postuar një rishikim ende
në këtë gjuhë

Më shumë infromacione

Rekomandohet përdorimi
Në livadhet e banimit dhe fushat sportive në klimat e butë. Ideale për fushat e futbollit, golf, tenis dhe lojë me birila. Shumë e dobishme në të gjitha situatat e parket për intensive njerëzit dhe/ose qentë.

Rezistenca ndaj temperaturave
Shkëlqyer rezistencë për ngrohje, vexhita deri në 45°C. Varfër rezistencë të ftohtë, frikë nga ngrica, thellë (të tolerojë atë për periudha të shkurtra deri në max -10°C), veçanërisht në qoftë se të zgjatur. Në dimër, nëse ajo është e ekspozuar stably në temperaturat minimale me anë të bjerë nën 15°C, fillon me hyrjen në dormancy, karakterizohen fillimisht me një rritje të ndërprerjes dhe të mëvonshëm njollë. Për arritjen e pragut prej 0°C ka një total efekt zbardhues me një të verdhë në kashtë, shumë e qartë dhe uniform.

NB. e Cynodon Dactylon të jetë pjesë e familjes "Macroterme", atëherë ajo priret për të shkuar në gjumë (që është, për të ndaluar në rritje proces) me temperatura bie nën 15°C, prandaj ajo është e përshtatshme vetëm për zonat kryesisht me një klimë të butë. Ne nuk e rekomandojmë përdorimin e saj në zonat malore, ose në përgjithësi në qendër dhe në veri të Italisë. Për këtë karakteristikë është e mundur për transplantimin e saj vetëm në muajt nga prilli deri në shtator.

Rezistenca ndaj ndikimit
Shkëlqyer, gjithashtu, mbulon shpejt zona të zvogëlonte nga prania e stolons.

Hija rezistencës
Praktikisht asgjë, ajo kërkon diell të plotë.

Prerja
Prerja lartësi është e këshillueshme të jetë në mes të 1 dhe 1.5 cm, dhe mund të bëhet me mower blades në helical apo rrotullues.

Se si është bërë dhe dërguar

Pas blerjes, konsumatori është i kontaktuar nga ynë ofrimit të zyrës për të rënë dakord mbi të saktë dita e dorëzimit. Qilim është "zollato" dhe dërguar në të njëjtën ditë për të siguruar që ata të arrijnë të freskët për konsumatorin.

E transportit dhe të dorëzimit

Lëndinë është përgatitur në përshtatshme paleta janë besuar korrier marrëveshje me të përshtatshme do të thotë për të shpejtë të transportit. Shkarkimin nga konsumatori do të jetë bërë nga transportuesi me automjetet e pajisura me hidraulike bisht heq ose cranes për të siguruar një të shpejtë dhe të lehtë dumping.

Komente

Të dhënat fletë

Composizione tipica
Cynodon Dactylon (%)100
Dimensioni e peso
Madhësia e kufomë (cm)125x40
Default
Lloji i lëndinëMacroterma

Klientët që blenë këtë libër, blenë edhe...

Artikuj të lidhura në blog

Nuk ka artikuj të lidhura në blog

Përshtatja e produktit

Pas ruajtjes së produktit tuaj të personalizuar, mos harroni të shtoni atë në shportën tuaj.

Teksti

loader

* fusha të detyrueshme