FSHATAR lëndinë

Stenotaphrum Secundatum

Produkt i ri

Me blerjen e këtij produkti që ju mund të mbledhë deri në 11 pikë . Shportën tuaj do të përgjithshme 11 pikë që mund të konvertohet në një faturë të 0,11 € .


Asistencë telefonike për informacion para blerjes.

Konsulencë agronomike e ekspertëve para dhe pas shitjes.

Ne dorëzojmë vetëm në Itali, në një javë nga rendi.

11,90 € me TVSH

m2
Ju lutemi shkruani të dhënat për shpërndarjen dhe kontrolloni disponueshmërinë.
Totali i taksave dhe të anijeve të përfshira

Vlerësimet e konsumatorit dhe komente

Askush nuk e ka postuar një rishikim ende
në këtë gjuhë

Më shumë infromacione

Është një shumëllojshmëri e stenotaphrum secundatum për fletë të gjerë që përshtatet në xhennete, me diell apo shumë hije, mbijeton edhe nën pishat.

Fshatar lëndinë që kërkon të ulët të mirëmbajtjes dhe është në gjendje të tolerojë thatësira tonë të klimës, në sajë të thellë të sistemit root.

Në sajë të stolons, të fuqishme dhe të aftë për të mbuluar zonat zvogëlonte nga kalimi i kafshëve shtëpiake.

Rekomandohet përdorimi
Livadhet me banim në zonat me klimë të butë. Ideale në të gjitha situatat, ku ka një nivel shumë të ulët të mirëmbajtjes nivel, ose me të fortë e të zhurmshëm.

Rezistenca ndaj temperaturave
Shkëlqyer rezistencë për ngrohje, vexhita deri në 40°C. Në dimër, kur ajo është e ekspozuar përgjithmonë për temperaturat minimale mesatarisht bien nën 10°C, fillimi i hyrjes në dormancy, karakterizohen fillimisht me një rritje të ndërprerjes dhe të mëvonshëm njollë. Për arritjen e pragut prej 0°C ka një total efekt zbardhues me një të verdhë në kashtë, të qartë dhe të njëtrajtshme. Në rezistencë të ftohtë, në kuadër të sezonit të ngrohtë turfgrasses, ajo nuk është më e mirë (deri në -5°C) dhe nuk do të tolerojë ngricat e zgjatur. Në klimat e butë zakonisht hyn dormancy në muajin dhjetor dhe pastaj rinverdirsi në muajin prill.

Rezistenca ndaj ndikimit
Media, por është në gjendje për të kolonizuar zonat zvogëlonte jashtë, qoftë edhe me disa ngadalësinë, për shkak të pranisë së stolons.

Hija rezistencës
Shkëlqyer, padyshim e mirë.

Prerja
Kërkon falciature çdo 10/12 ditë gjatë të ngrohta muaj; effettuareil të prerjes teh për shtyn.

Komente

Artikuj të lidhura në blog

Nuk ka artikuj të lidhura në blog

Përshtatja e produktit

Pas ruajtjes së produktit tuaj të personalizuar, mos harroni të shtoni atë në shportën tuaj.

Teksti

loader

* fusha të detyrueshme