Ofrimit të lirë Lëndinë SUPER Pamjen më të mëdha

Zoysia Japonica

Prato Erboso

Lëndinë SUPER

Madhësia e pjatës është 125 x 40 cm dhe pastaj tokën e mbulon gjysmën një katror të sipërfaqes.

Nga sasia e urdhëroi të thotë në metra, kjo do të thotë se në qoftë se ju shkruani në shumë fusha, '100', ju do të merrni 200 rrotullon e lëndinë të aftë për të mbuluar një sipërfaqe prej 100 metra katrorë.

Më shumë detaje

Consegna da 1 a 3 giorni dopo aver concordato la zollatura

Me blerjen e këtij produkti që ju mund të mbledhë deri në 8 pikë . Shportën tuaj do të përgjithshme 8 pikë që mund të konvertohet në një faturë të 0,08 € .


Asistencë telefonike për informacion para blerjes.

Konsulencë agronomike e ekspertëve para dhe pas shitjes.

Ne dorëzojmë vetëm në Itali, në një javë nga rendi.

8,25 € tatimore incl.

Produkt të ri

m2
Ju lutemi shkruani të dhënat për shpërndarjen dhe kontrolloni disponueshmërinë.
Totali i taksave dhe të anijeve të përfshira

Vlerësimet e konsumatorit dhe komente

Askush nuk e ka postuar një rishikim ende
në këtë gjuhë

Më shumë info

Përzierje e Zoysia Japonica

Rekomandohet përdorimi
Livadhet me banim në zonat e butë/klimë të nxehtë. Ideale në të gjitha situatat e vrullshme të trafikut këmbë dhe nivel të ulët të mirëmbajtjes.

Rezistenca ndaj temperaturave
Shkëlqyer rezistencë për ngrohje, vexhita deri në 40°C. Në dimër, kur ajo është e ekspozuar përgjithmonë për temperaturat minimale mesatarisht bien nën 10°C, fillimi i hyrjes në dormancy, karakterizohen fillimisht me një rritje të ndërprerjes dhe të mëvonshëm njollë. Për arritjen e pragut prej 0°C ka një total efekt zbardhues me një të bardhë e fildishtë shumë të njëtrajtshme. Në rezistencë të ftohtë, në kuadër të sezonit të ngrohtë turfgrasses, ajo është konsideruar të jetë më e mirë si periudha e dormancy nuk janë shumë të gjatë dhe është gjithashtu në gjendje për të përballuar temperaturat deri rastit deri në -15°C. Në klimat e butë zakonisht hyn dormancy në muajin dhjetor dhe pastaj rinverdirsi në muajin Mars.

Rezistenca ndaj ndikimit
E shkëlqyer, ajo është padyshim specie me shkallën më të lartë të rezistencës për të veshin. Për më tepër, ajo është në gjendje për të kolonizuar përsëri zonat e zvogëlonte jashtë, qoftë edhe me disa ngadalësinë, për shkak të pranisë së stolons.

Hija rezistencës
Vazhdon të tolerojë kushtet e gjysmë hije.

Prerja
Prerja lartësi gamë e rekomanduar është mes 3 dhe 4 cm dhe mund të jetë bërë me mower blades helical apo rrotullues. Gjatë muajve të dimrit, ndërprerje frekuenca është reduktuar në mënyrë drastike deri në zero në rastin e hyrjes në dormancy.

Komente

Bëhu i pari të shkruani komentin tuaj !

Klientët që blenë këtë libër, blenë edhe...

Artikuj të lidhura në blog

Nuk ka artikuj të lidhura në blog

Produkt customization

Pas kursimit tuaj të përshtatur të produktit, mos harroni të shtoni atë në karrocë tuaj.

Tekstin

loader

* fushat e domosdoshme