Merrni Zbritje
Zgjerimi Irrilevel Pamjen më të mëdha

IRRILEVEL

Irridea

Zgjerimi Irrilevel

Nuk ka shpërblim pikë për këtë produkt.


Asistencë telefonike për informacion para blerjes.
Ndihma pas shitjes për instalimin e produktit.

2,62 € tatimore incl.

Produkt të ri

Bëni një propozim për blerje

Oferta juaj është dërguar.


  • E menduar si çmimin e ofruar për një të vetme të produktit
  •     *Fushat E Domosdoshme

E ngarkimit

Vlerësimet e konsumatorit dhe komente

Askush nuk e ka postuar një rishikim ende
në këtë gjuhë

Më shumë info

Të shpejtë rregullim të lartësi të spërkatës me respekt për tokë.

Rrotullimi ju lejon për të ngritur spërkatës.

Më të ulët është vetëm një e thjeshtë presion.

Në aroused zgjerim ka një ndërtuar-në pajisjen, edhe-provë, e cila e bën më të vështirë heqjen e spërkatës.

Sulmi: 3/4" x 3/42 - 1/2"

Komente

Klientët që blenë këtë libër, blenë edhe...

Shkarkuar