Verdigo - Bojë për lëndinë të sezonit të ftohtë Shfaq të madhe

Verdigo - Bojë për lëndinë të sezonit të ftohtë

Verdigo-500

Produkt i ri

E NGJYROSUR E BARIT

Më shumë detaje

Me blerjen e këtij produkti që ju mund të mbledhë deri në 46 pikë . Shportën tuaj do të përgjithshme 46 pikë që mund të konvertohet në një faturë të 0,46 € .


Asistencë telefonike për informacion para blerjes.

Konsulencë agronomike e ekspertëve para dhe pas shitjes.

100% e mallrave të freskëta

46,90 € me TVSH

Bëni një propozim për blerje

Oferta juaj është dërguar.


  • E menduar si çmimin e ofruar për një të vetme të produktit
  •     *Fushat E Domosdoshme

E ngarkimit

Vlerësimet e konsumatorit dhe komente

Askush nuk e ka postuar një rishikim ende
në këtë gjuhë

Më shumë infromacione

E VERDIGO është një ngjyrë të gjelbër është jo-toksike për përdorim në bari të llojeve të sezonit të ftohtë.

Ky trajtim është i nevojshëm për të shmangur hedhje në ngjyrë ose njollë në periudhën në të cilën turf është në gjumë dhe është e rekomanduar për të gjitha llojet e turf, fushat e futbollit, golf, private, kopshte dhe parqe publike

E VERDIGO duhet të jenë të përziera në ujë me doza të ndryshme në varësi të intensitetit të ngjyrosur dëshiruar, përgatitja është e thjeshtë dhe vetëm shpërndarë jep një moment të madhe estetike ndikim, në sajë të një rritje e konsiderueshme e ngjyrë të gjelbër të turf.

E Verdigo për të rritur efektin e saj duhet të jenë të shpërndarë në një sipërfaqe të thatë, dhe kohëzgjatja e tyre është rreth 3-5 javë.

Periudha e përdorimit
ZanShkurtMarPrillMagShtKorrikGjilpërëTë vendosurTetorNëntorDhj

Calculator

Ju lutemi të hyjë në fushë për të llogaritur sasinë e nevojshme 

 njësi(s)

Komente

Të dhënat fletë

Caratteristiche essenziali
Llojibojë
LirimTransferimi i menjëhershëm
Utilizzo e dosaggio
Periudha e përdorimitPre-dimër
Doza500 ml për 250 m2
Veprimbojë

Klientët që blenë këtë libër, blenë edhe...

Artikuj të lidhura në blog

Shkarkime

Data fletë VERDIGO

Përbërja, periudha e përdorimit dhe dozen e rekomanduar e pleh për lëndinë Bottos VERDIGO.

Shkarkime (216.48k)