Narcis - Kabinet derën mjete

Narciso

Produkt i ri

Me blerjen e këtij produkti që ju mund të mbledhë deri në 456 pikë . Shportën tuaj do të përgjithshme 456 pikë që mund të konvertohet në një faturë të 4,56 € .


Asistencë telefonike për informacion para blerjes.

Ndihma pas shitjes për instalimin e produktit.

456,28 € me TVSH

Bëni një propozim për blerje

Oferta juaj është dërguar.


  • E menduar si çmimin e ofruar për një të vetme të produktit
  •     *Fushat E Domosdoshme

E ngarkimit

Vlerësimet e konsumatorit dhe komente

Askush nuk e ka postuar një rishikim ende
në këtë gjuhë

Më shumë infromacione

Dhomë të shërbimeve të pazëvendësueshëm për tarracat e mëdha apo të vogla xhennete, ju shkruani me maturi dhe hijeshi në ndonjë hapësirë në natyrë.

Rekomandimet GartenPro

BUROKRACIA: instalimin e një shtëpie nënkupton kërkesë të autoriteteve komunale. Ajo duhet, pra, të jetë barrë dhe përgjegjësi e konsumatorit që të ketë atë bërë nga një kualifikuar teknik kërkesat për licenca, leje, dhe assensi e autoriteteve administrative që janë të nevojshme sipas standarteve.

INSTALIM: Në vilë duhet të jetë i instaluar në një bazë të qëndrueshme dhe jo-deformable, në një vend të ngritur, e cila lejon kullimit të ujit të shiut. Të ndikohen nga llak e ndonjë sistemi i ujitjes. Në për shkak të distancës së pengesa të cilat ndalojnë natyrore transpiration e drurit. Normalisht shtëpia është dorëzuar me një të mesme të rëndë; nëse paketimi është i paprekur, shtëpia mund të mbetet jashtë çdo ditë; (maksimum një javë), me kusht që ajo është vendosur mbi një bazë krejtësisht e sheshtë. Para fillimit të kuvendit, lexoni me kujdes udhëzimet e instalimit; me numërimin e të gjitha pjesëve duke përdorur check-list*; kontrolloni se nuk ka thyer apo dëmtuar pjesët që mund të parandalojnë korrekte kuvendit të shtëpisë. Për të siguruar jetë të gjatë e shtëpisë tuaj është e këshillueshme, para fillimit të kuvendit, të aplikohet një shtresë e parë (të qartë ose shumë të qartë) mbi të gjitha bordet dhe battens që e përbëjnë atë.

SIGURI: ajo Është e rekomanduar që kuvendi të miratojë individuale pajisjeve mbrojtëse; sigurinë e këpucë, të sigurisë doreza, syze mbrojtëse, dhe përdorni me kujdes dhe mjetet e pushtetit, shkalle dhe të gjitha mjetet e nevojshme. Fokus të veçantë ishte për fëmijët që duhet të mbahen larg nga puna zonë derisa instalimi të përfundojë.

MIRËMBAJTJA: për të mbrojtur dhe Për të zgjasin jetën e vilë në pyll, të saktë është e nevojshme të mirëmbajtjes. Ju rekomandohet që të bëni një trajtim me ngopur gjuetar dylli për jashtme, zgjedhja e dëshiruar hije është në mes të spektrit të ngjyrave të propozuara. Trajtimi përsëritet çdo kohë e ngjyra, të humbur në hije dhe madhështi. Periodikisht kontrolloni stabilitetin e shtëpisë, shtrëngimi i vida dhe e saktë të operimit të derës dhe dritares.

MASAT: gjithmonë Afër portit pas përdorimit. Kurrë mos vendosni objekte me ngjyra të ndezura, si një barbecue është ende e ngrohtë ose qymyr lit.

HIDROIZOLIM: shtëpia është dhënë e cartonfeltro rindërtimit që kur të pajisur siç duhet, siguron një raft jetën e rreth dy/ tre vjet, pra, është më mirë për të blerë, dhe hidroizolim i shtëpisë, me një mbulesë të gjatë kohëzgjatje të tilla si bituminous shingles, onduline, mill, propozoj, etj, etj, *në rast të zhdukur pjesë, ose dëmtuar futni numrin e humbur pranë copë fotografuar në check-list dhe ta dërgojnë atë për shitësin tuaj të cilët në kohën më të shkurtër të jetë e mundur, ne do të merrni direkt në shtëpinë tuaj, zëvendësimin e nevojshme për të përfunduar instalimin.

Komente

Shkarkime

Fleta e të dhënave STRUMENTA

Kartë me specifikat dhe detajet e shkallë alumini STRUMENTA.

Shkarkime (748.9k)