PA-100-JTV-FP2 - Kabinë të mbledhur nga 1" në 2 zona të Shfaq të madhe

PA-100-JTV-FP2 - Kabinë të mbledhur nga 1" në 2 zona të

PA-100-JTV-FP2

Produkt i ri

Me blerjen e këtij produkti që ju mund të mbledhë deri në 312 pikë . Shportën tuaj do të përgjithshme 312 pikë që mund të konvertohet në një faturë të 3,12 € .


Asistencë telefonike për informacion para blerjes.

Ndihma pas shitjes për instalimin e produktit.

312,32 € me TVSH

Bëni një propozim për blerje

Oferta juaj është dërguar.


  • E menduar si çmimin e ofruar për një të vetme të produktit
  •     *Fushat E Domosdoshme

E ngarkimit

Vlerësimet e konsumatorit dhe komente

Askush nuk e ka postuar një rishikim ende
në këtë gjuhë

Më shumë infromacione

Kabinë ka qenë mbledhur është një novator sistem që ju lejon të kurseni kohë në ndërtimin e sistemit të vaditjes, si dhe për të siguruar cilësinë, rendit dhe saktësinë e punës së kryer.

Kabinë është bërë duke përdorur programuesit e reja për multi-stacioni pellgje të funksionimit si një bateri për Toro seri DDCWP, një zgjidhje që ju lejon për të realizuar një të vetme të grupit të kontrollit të bimëve, duke shmangur për të futur më shumë programuesit përdorues anë-nga-side.

Programuesit që janë aktualisht në dispozicion janë nga 2 deri 8 stacione me mundësinë e lidhjes sensor të motit.

Programues, një lëvizshëm, të vendosur në një mbështetje e veçantë me plotë instalime elektrike watertight lidhësit Super të Nënshkruar për një praktike dhe të menaxhueshme të programimit dhe vjetore të mirëmbajtjes (të zëvendësimit të baterisë).

E fuqishme të shumta në PVC, për ngjitjen e reziston deri në 10 bar presion, solenoid valvula me bistable bolted të shumëfishtë me një të veçantë sealant që lejon disassembly dhe zgjedhjen e kombinime të ndryshme, shkakton kabinë të jetë vetëm një në kategori.

E solenoid valvulave janë të arritshme nga lart për mirëmbajtje, përveç kësaj, grupi i shumëfishtë-valvula mund të hiqen tërësisht nga unscrewing e pajisje me një arrë e vendosur në dalje të valvulave dhe në hyrje të ujit.

Për mirëmbajtjen dimërore është dhënë për një plug për ikjen.

E solenoid valvulave janë në dispozicion ndërprerë 1" diametër.

Versionet: 2 dhe 4 solenoid valvulave në kabinë drejtkëndëshe me dimensione në bazë janë 39 x 52 cm. 6 dhe 8 solenoid valvulave në kabinë me drejtkëndëshe masat në bazë të 46 x 63 cm.

Në hyrje dhe dalje ndërprerë 1-inch mashkull.

Komente