G-NGE-2 - pikëza 2 litra tani Shfaq të madhe

G-NGE-2 - pikëza 2 litra tani

G-NGE-2

Produkt i ri

Anti-kullues vetë-kompensues.

Më shumë detaje

Nuk ka shpërblim pikë për këtë produkt.


Asistencë telefonike për informacion para blerjes.

Ndihma pas shitjes për instalimin e produktit.

0,21 € me TVSH

Bëni një propozim për blerje

Oferta juaj është dërguar.


  • E menduar si çmimin e ofruar për një të vetme të produktit
  •     *Fushat E Domosdoshme

E ngarkimit

Vlerësimet e konsumatorit dhe komente

Askush nuk e ka postuar një rishikim ende
në këtë gjuhë

Më shumë infromacione

Nxjerrëse prej 2 litrash tani me koeficient ndryshimi shumë të ulët i cili garanton një shkallë të vazhdueshme të rrjedhës brenda një game të gjerë të ndryshueshmërisë së presionit dhe furnizimit.

Pajisur me një pajisje anti-kulluese që ndërhyn, duke mbyllur furnizimin, kur presioni në linjë bie në 0.3 bar, duke shmangur që pikimi i mbetur në fund të ciklit të ndryshojë vlerat e pritshme vëllimore të ujit dhe duke lejuar aplikime jashtëzakonisht të sakta të ujitjes.

Komente

Klientët që blenë këtë libër, blenë edhe...