GT-SR-FA - spërkatës vorbull 360 shkallë në ngjitje Shfaq të madhe

GT-SR-FA - spërkatës vorbull 360 shkallë në ngjitje

GT-SR-FA

Produkt i ri

Rrjedha e rregullueshme.

Më shumë detaje

Nuk ka shpërblim pikë për këtë produkt.


Asistencë telefonike për informacion para blerjes.

Ndihma pas shitjes për instalimin e produktit.

Calculate Delivery Cost

0,70 € me TVSH

Bëni një propozim për blerje

Oferta juaj është dërguar.


  • E menduar si çmimin e ofruar për një të vetme të produktit
  •     *Fushat E Domosdoshme

E ngarkimit

Vlerësimet e konsumatorit dhe komente

Askush nuk e ka postuar një rishikim ende
në këtë gjuhë

Më shumë infromacione

Dripper Mini-Spray 360 shkallë në kunj për tenxhere, mbjellëse, sera, kopshte, çerdhe të turbullta të rrjedhës me mekanizëm të brendshëm vorbull.
Ajo tashmë përfshin një lidhje për lidhje me rreshtin kryesor 16 mm dhe një lidhje për lidhje me tubin 4 mm.
Shkalla e rrjedhës dhe rrezja e rregullueshme nga rrotullimi i kokës.
Presioni i rekomanduar i funksionimit 1.0 bar.
Shartim 4.5 mm.

Komente

Klientët që blenë këtë libër, blenë edhe...