Shpërndarës me dy drejtime me 2 mikrotubë 80 cm Shfaq të madhe

G-MUL-2 - Distributor i dyanshëm me 2 mikrotubë 80 cm

G-MUL-2

Produkt i ri

Nuk ka shpërblim pikë për këtë produkt.


Asistencë telefonike për informacion para blerjes.

Ndihma pas shitjes për instalimin e produktit.

0,46 € me TVSH

Bëni një propozim për blerje

Oferta juaj është dërguar.


  • E menduar si çmimin e ofruar për një të vetme të produktit
  •     *Fushat E Domosdoshme

E ngarkimit

Vlerësimet e konsumatorit dhe komente

Askush nuk e ka postuar një rishikim ende
në këtë gjuhë

Më shumë infromacione

Aksesor me shtojcë të dizajnuar për t'u lidhur me daljen e pikave.

Ai lejon shpërndarjen e ujit të furnizuar nga një pikues në disa dalje.

Ideale për ujitje të tenxhereve dhe zonave të dendura të bimësisë.

Komente

Klientët që blenë këtë libër, blenë edhe...