MP2000T-360 - Hundë multi-jet, e plotë rreth varg 6.4 m Shfaq të madhe

MP2000T-360 - Hundë multi-jet, e plotë rreth varg 6.4 m

MP2000T-360

Produkt i ri

Sulmi mashkull. Varg nga 3.9 metra deri në 6.4 metra. Duke punuar me kënd 360 gradë.

Më shumë detaje

Me blerjen e këtij produkti që ju mund të mbledhë deri në 13 pikë . Shportën tuaj do të përgjithshme 13 pikë që mund të konvertohet në një faturë të 0,13 € .


Asistencë telefonike për informacion para blerjes.

Ndihma pas shitjes për instalimin e produktit.

13,33 € me TVSH

Bëni një propozim për blerje

Oferta juaj është dërguar.


  • E menduar si çmimin e ofruar për një të vetme të produktit
  •     *Fushat E Domosdoshme

E ngarkimit

Vlerësimet e konsumatorit dhe komente

Askush nuk e ka postuar një rishikim ende
në këtë gjuhë

Më shumë infromacione

Revolucionare DEPUTET Pranga përfshin një sistem i veçantë për një multi-jet e rradhës që garantojnë rezultatet e caktuara në drejtim të ujit të kursimeve. Në vend se thjesht llak shumë ujë në mjedis, siç bëjnë drejtuesit, tradicionale statike DEPUTET Pranga jep ujë ngadalë në tokë me anë të avionëve në shënjestër dhe porata të vazhdueshme.

Këtë e ngadalshme zbatimin e ujit lejon të depërtojnë butë në tokë me një uniforme të shpërndarjes mbi tërë zonës së ujitur.

Ky efikasitet më të madh ju lejon për të arritur një ujë të kursimeve prej 30% në krahasim me krerët tradicional statik me një pasuese e reduktimit të mbeturinave që lidhen me përdorimin e tyre.

DEPUTETI Pranga mund të jetë i instaluar në çdo spërkatës ose statike përshtatës, duke e shndërruar atë menjëherë në një spërkatës të ulët të reshjeve dhe të ujit të kursimeve duke ofruar edhe avantazhin e të pasurit një reshje normën që është në përputhje, pavarësisht nga lloji dhe kënd. DEPUTETI Pranga është një zgjedhje të madhe për sistemet e reja, sepse ajo kombinon një fleksibilitet të jashtëzakonshëm (radii nga 2.5 m në 10.7 m ), më të ulët kosto instalimi dhe një më e mirë e përgjithshme e efikasitetit të sistemit.

DEPUTETI gjithashtu, janë të përsosur për përmirësimin e sistemeve ekzistuese, zgjidhjen e ndonjë çështje me shtypje të ulët dhe të dobët të mbulimit të lidhura me to.

Komente

Klientët që blenë këtë libër, blenë edhe...