• I ri
  ESP-TM2 - njësi kontrolli 4-stacionesh për Wi-Fi të pajtueshëm në natyrë
  • ESP-TM2 - njësi kontrolli 4-stacionesh për Wi-Fi të pajtueshëm në natyrë
  • ESP-TM2 - njësi kontrolli 4-stacionesh për Wi-Fi të pajtueshëm në natyrë
  • ESP-TM2 - njësi kontrolli 4-stacionesh për Wi-Fi të pajtueshëm në natyrë
  • ESP-TM2 - njësi kontrolli 4-stacionesh për Wi-Fi të pajtueshëm në natyrë

  PQV-TM2 - Kontrollues 4 stacionet në natyrë WiFi përputhshme

  Rishikimi (0)
  107,22 EUR

  Ecu programues për ujitje nga i jashtëm 4 stacione, me mundësi të lidhjes wi-fi.

  Sasi :

  Herën e fundit që ky produkt u shtua në një karrocë: 2727-0707-19191919

   Vlerësimet dhe vlerësimet e klientëve
  Askush nuk ka postuar një përmbledhje ende
  në këtë gjuhë
  • Politiche per la sicurezza (modificale nel modulo Rassicurazioni cliente)
  • Politiche per le spedizioni (modificale nel modulo Rassicurazioni cliente)
  • Politiche per i resi (modificale nel modulo Rassicurazioni cliente)

  E ujitjes, kontrolluesi i të PQV-TM2 është zgjedhje e përkryer për të banimit zgjidhje e bazës.

  Bazuar në të mirë-njohur qasje Inteligjente për Përdorimin e Ujit®, Shi Zog, kjo kontrollues ofron funksione për ruajtjen e resurseve ujore, të lehtë-to-use. Me fleksibilitetin e 3 programe dhe 4 të fillojë kohë në dispozicion për program, ajo është e mundur për të rregulloje ujitjes oraret e bazuar në nevojat e vendit.

  PQV-TM2 ofron ndërfaqe të njohur Shtesë të Thjeshtë të Programimit në një programues bërë të zgjasë për një kohë të gjatë!

  Tiparet e fleksibël programe që e bëjnë kontrollues ideale për një gamë të gjerë e aplikacioneve, duke përfshirë sistemet e ujitjes për përdorim rezidencial dhe komercial.

  Programimi zonat ju lejon për të vendosur çdo valvul në mënyrë të pavarur; jo më shumë duke shpjeguar se "programet" për t'i dhënë fund përdoruesit dhe pothuajse eliminimin total të shërbimit të ndërhyrjeve.

  I madh LCD ekran retroillumonato ju lejon në të njëjtën kohë të shikoni të gjithë orarin për çdo zonë.

  Në përputhje me modul të RI të LNK WiFi nga Shiu Zog.

  Rain Bird
  ESP-TM2-230V-4station
  10 Artikuj

  Fleta e të dhënave

  WiFi
  alternativë
  Jo-të paqëndrueshme kujtesës
  një
  Pushtet
  Prodhon tension
  Prodhimit të tensionit
  24 VAC
  Lartësia (cm)
  20.0
  Thellësia (cm)
  9.0
  Garanci
  Dy vjet
  Ekran LCD
  një
  Gjerësia (cm)
  20.1
  Rritje
  i jashtëm
  Watertight
  një
  Tampon baterisë
  një
  modular
  jo
  Mundësia e telekomandë
  një
  E pajtueshme me sensor shiu
  një
  Overcurrent mbrojtjes
  një
  Numri i zonave të
  4
  Menaxhimi i ujit
  një
  Valvula për industrinë
  1
  Çelës elektrik
  jo
  Numri i programeve të
  3
  Programimi i rastësishëm dhe madje edhe ditë
  një
  Zbatimi i programeve të
  një
  Numri i refugjatëve
  12
  Javore programimit
  një

  Referencat specifike

  Shkarko

  Broshurë ESP-TM2

  Broshurë me karakteristikat themelore të programuesit Rain Bird ESP-TM2.

  Shkarko (4.65M)

  Fletë teknike ESP-TM2

  Karakteristikat e programuesit Rain Bird ESP-TM2.

  Shkarko (144.05k)

  Për momentin nuk ka komente nga klientët.

  Shkruani rishikimin tuaj
  PQV-TM2 - Kontrollues 4 stacionet në natyrë WiFi përputhshme

  Klientët që blenë këtë produkt gjithashtu blenë:

  Produkte te Lidhura

   Shqyrtime

  Bëhu i pari që do të shkruash vlerësimin tënd !

  Artikuj të ngjashëm në blog

  Asnjë artikull i lidhur në blog