MD-PROT230 për mbrojtjen e Modulit nga luhatjet e tensionit të Pamjen më të mëdha

MD-PROT230

Italtecnica

MD-PROT230 për mbrojtjen e Modulit nga luhatjet e tensionit të

Me blerjen e këtij produkti që ju mund të mbledhë deri në 39 pikë . Shportën tuaj do të përgjithshme 39 pikë që mund të konvertohet në një faturë të 0,39 € .


Asistencë telefonike për informacion para blerjes.
Ndihma pas shitjes për instalimin e produktit.

39,04 € tatimore incl.

Produkt të ri

Bëni një propozim për blerje

Oferta juaj është dërguar.


  • E menduar si çmimin e ofruar për një të vetme të produktit
  •     *Fushat E Domosdoshme

E ngarkimit

Vlerësimet e konsumatorit dhe komente

Askush nuk e ka postuar një rishikim ende
në këtë gjuhë

Më shumë info

Pajisja MD-PROT230 është projektuar për të siguruar mbrojtjen kundër tensionit të detare dhe të ulët voltages që mund të shkaktojnë dëme në pajisje, ajo ndonjëherë ndodh që fuqia është e paqëndrueshme, me surges në tension që mund të shkaktojë dëme serioze në pajisjet elektrike dhe elektronike; të tilla si inverters, pompa, checkered, elektrike ose pajisje të tjera.

Për të reduktuar në minimum rrezikun e dëmtimit të tuaj të pajisjeve elektronike, ju mund të instaloni modulin e MD-PROT230 në rrjedhën e sipërme e përdoruesit që ju dëshironi për të mbrojtur. Moduli përmban një varistor dhe një rritje e arrester gazit për mbrojtjen kundër fuqisë detare. Përveç kësaj, moduli kryen një monitorim të vazhdueshëm të voltage input dhe disconnects ngarkesës automatikisht nëse e tensionit nuk është në rangun e toleranca të caktuara, të cilat mund të përcaktuar nga përdoruesit në vlerat e: ±10% - ±15% - ±20%, pasi voltage input bie brenda tolerancës varg, moduli MD-PROT230 pret 15 sekonda përpara mbasi kishte rivendosur lidhje ngarkesës të jetë automatikisht.

Komente

Bëhu i pari të shkruani komentin tuaj !