QED 2-TRI - Panel elektronik për pompë elektrike trefazore 4 HP Shfaq të madhe

QED 2-TRI / 1 - Panel elektronik për pompë elektrike trefazore 4 HP

QED 2-TRI/1

Produkt i ri

Për 2 pompa kullimi.

Më shumë detaje

Me blerjen e këtij produkti që ju mund të mbledhë deri në 279 pikë . Shportën tuaj do të përgjithshme 279 pikë që mund të konvertohet në një faturë të 2,79 € .


Asistencë telefonike për informacion para blerjes.

Ndihma pas shitjes për instalimin e produktit.

279,79 € me TVSH

Bëni një propozim për blerje

Oferta juaj është dërguar.


  • E menduar si çmimin e ofruar për një të vetme të produktit
  •     *Fushat E Domosdoshme

E ngarkimit

Vlerësimet e konsumatorit dhe komente

Askush nuk e ka postuar një rishikim ende
në këtë gjuhë

Më shumë infromacione

Paneli elektrik është projektuar për lidhje me mbrojtësin termik të futur në dredha-dredha të pompave të kullimit PEDROLLO VXC, PVXC, MC, PMC.

Isshtë projektuar për lidhjen e tre notave (niveli i fillimit, ndalimit dhe alarmit).

Ai përmban një kartë elektronike që ju lejon të rregulloni vlerën aktuale në të cilën ndërhyn mbrojtja nga mbingarkesat dhe qarqet e shkurtra.

Nëse sondat janë aktivizuar, motori është i ndalur, ndizet LED i kuq për të treguar alarmin e nivelit maksimal ose minimal në varësi të llojit të operacionit të zgjedhur, mbushjes dhe zbrazjes, dhe kontakti i daljes së alarmit aktivizohet.
Ky sinjal mund të përjashtohet duke pozicionuar DIP-SWITCH 3 në pozicionin OFF.

Duke vepruar në kutinë "SENS CL", ndjeshmëria e sondave është ndryshuar për t'i përshtatur ato me përçueshmërinë e lëngut, prandaj duhet të rritet në prani të lëngjeve me përçueshmëri të dobët.

Komente