G-ZHURMA-2 - Dripper 2 litra në orë Pamjen më të mëdha

G-NGE-2

Irridea

G-ZHURMA-2 - Dripper 2 litra në orë

Vetë-kompensimit të thahet-check.

Më shumë detaje

Nuk ka shpërblim pikë për këtë produkt.


Asistencë telefonike për informacion para blerjes.

Ndihma pas shitjes për instalimin e produktit.

0,21 € tatimore incl.

Produkt të ri

Bëni një propozim për blerje

Oferta juaj është dërguar.


  • E menduar si çmimin e ofruar për një të vetme të produktit
  •     *Fushat E Domosdoshme

E ngarkimit

Vlerësimet e konsumatorit dhe komente

Askush nuk e ka postuar një rishikim ende
në këtë gjuhë

Më shumë info

Dripper 2 litra në orë me shumë të ulët koeficientin e variacionit, e cila siguron një konstante prurjes mbi një gamë të gjerë të variabilitetit të presionit dhe të pushtetit.

Një pajisjen të thahet-kontrolloni që ndërhyn, mbylljen e dhënë, kur presioni në linjë të pika të 0.3 bar për të shmangur që dripping mbetur në fund të ciklit të ndryshojë vlerat e volumetrike e ujit dhënë dhe duke ju lejuar ju për të arritur ujitjes aplikimet jashtëzakonisht të sakta.

Klientët që blenë këtë libër, blenë edhe...