Një 10-F Capacitor nga 10µF 450VL Pamjen më të mëdha

10 F

Pedrollo

Një 10-F Capacitor nga 10µF 450VL

Me sulm faston. Të miratuara për të VDE-IMQ.

Më shumë detaje

Nuk ka shpërblim pikë për këtë produkt.


Asistencë telefonike për informacion para blerjes.
Ndihma pas shitjes për instalimin e produktit.

2,45 € tatimore incl.

Produkt të ri

Bëni një propozim për blerje

Oferta juaj është dërguar.


  • E menduar si çmimin e ofruar për një të vetme të produktit
  •     *Fushat E Domosdoshme

E ngarkimit

Një klik mënyrë që

Vlerësimet e konsumatorit dhe komente

Askush nuk e ka postuar një rishikim ende
në këtë gjuhë

Më shumë info

Terminali faston. Duke punuar tensionit 450 V, frekuencë 50 Hz.