Bio të Fillojë 12-20-15 - Pleh për lëndinë nga 2 Kg Shfaq të madhe

Bio të Fillojë 12-20-15 - Pleh për lëndinë nga 2 Kg

BioStart-2

Produkt i ri

Për të ri plantings dhe reseeding.

Më shumë detaje

Me blerjen e këtij produkti që ju mund të mbledhë deri në 12 pikë . Shportën tuaj do të përgjithshme 12 pikë që mund të konvertohet në një faturë të 0,12 € .


Asistencë telefonike për informacion para blerjes.

Konsulencë agronomike e ekspertëve para dhe pas shitjes.

100% e mallrave të freskëta

12,50 € me TVSH

Bëni një propozim për blerje

Oferta juaj është dërguar.


  • E menduar si çmimin e ofruar për një të vetme të produktit
  •     *Fushat E Domosdoshme

E ngarkimit

Vlerësimet e konsumatorit dhe komente

Askush nuk e ka postuar një rishikim ende
në këtë gjuhë

Më shumë infromacione

BIO FILLUAR është një pleh profesionale lëndinë 12-20-15 e Bottos projektuar posaçërisht për aplikim gjatë reja plantings dhe reseeding.

Ajo është një pleh për turf me një përmbajtje të lartë të Kaliumit, të pasura me substancë organike, dhe me 40% Azot për shitje planifikuar nga Polyon 2-3 muaj.

Prania e materies organike bazuar në Humic Acidet nxjerrë nga Leonardite Kanadez ju lejon për të zgjeruar përfitimet e produktit, madje edhe në nivelin e përgatitjes së shtretër mbjellje, dhe në të njëjtën kohë, japin një efekt stimulues të vegjetacionit të pranishëm në rastin e përdorimit të saj gjatë rilindjes fazat e turfs në vuajtje

Veprimi i humic acidet pranishëm në BIO të FILLUAR, të ndihmojë të rinjtë plantlets nëpërmjet mbirjes për të absorbuar më të lehtë të ushqyesve që janë të vështira të terrenit të rritjes, dhe los zhvillimin e turf.

Në përmbajtje të lartë të Fosforit të tretshëm ndihmon për të shpejtuar zgjidhjen e dy tapetin e barit në mbjelljen e ex-novo në reseeding operacioneve.

Periudha e përdorimit

ZanShkurtMarPrillMagShtKorrikGjilpërëTë vendosurTetorNëntorDhj

Komente

Të dhënat fletë

Dimensioni e peso
Pesha (kg)2

Klientët që blenë këtë libër, blenë edhe...

Shkarkime

Fleta e të dhënave BIO START

Përbërja, periudha e përdorimit dhe dozen e rekomanduar e pleh për lëndinë BIO START Bottos.

Shkarkime (134.89k)