Para-Stresi - bio-stimuluese bari nga 1 Kg Shfaq të madhe

Para-Stresi - bio-stimuluese bari nga 1 Kg

Pre-Stress-1

Produkt i ri

Rritja stimulator.

Më shumë detaje

Me blerjen e këtij produkti që ju mund të mbledhë deri në 27 pikë . Shportën tuaj do të përgjithshme 27 pikë që mund të konvertohet në një faturë të 0,27 € .


Asistencë telefonike për informacion para blerjes.

Konsulencë agronomike e ekspertëve para dhe pas shitjes.

100% e mallrave të freskëta

27,50 € me TVSH

Bëni një propozim për blerje

Oferta juaj është dërguar.


  • E menduar si çmimin e ofruar për një të vetme të produktit
  •     *Fushat E Domosdoshme

E ngarkimit

Vlerësimet e konsumatorit dhe komente

Askush nuk e ka postuar një rishikim ende
në këtë gjuhë

Më shumë infromacione

Kjo është një zgjidhje të koncentruar të alga deti nga Ascophyllum nodosum në 30%, të mbledhura në ujërat e atlantikut të veriut oqean.

Ajo është një produkt që është krejtësisht e bimëve që përmbajnë më shumë se 65 elementet e origjinës natyrore, rritja e nxitësit e të dobishme për funksionet vitale të turf.

Përmban makro, meso dhe mikro-elementet, alginates, enzimat, proteina, dhe një normë të lartë të Citokinine.

Efekti i saj është manifestuar në përgjithësi në përmirësimin e rezistencës së turf në lidhje kryesor të stresit në rritje sezonet e shkaktuar nga thatësira dhe temperaturave të larta të verës, rritja e konkurrueshmërisë së llojeve të sezonit të ftohtë të rritjes, pamjen dhe rezistencë të ashpër të verës, në sajë të një akti për të mirë si në marrjen dhe në translocation e elementeve ushqyes në bimë.

Përveç kësaj, përdorim të përsëritur e produkt nxit më të madhe në aftësinë e bimëve për të reaguar në rast të një stresi të shkaktuar nga të faktorëve biotik dhe abiotic thekson.

Komente

Të dhënat fletë

Dimensioni e peso
Pesha (kg)1

Klientët që blenë këtë libër, blenë edhe...

Artikuj të lidhura në blog

Shkarkime

Fleta e të dhënave PRE-STRESS

Përbërja, periudha e përdorimit dhe dozen e rekomanduar e plehrave për lëndinë PRE-STRESS Bottos.

Shkarkime (119.04k)