Super Turf 24-6-9 - Pleh për lëndinë nga 2 Kg Shfaq të madhe

Super Turf 24-6-9 - Pleh për lëndinë nga 2 Kg

SuperTurf2

Produkt i ri

Rinverdente ushqyese.

Më shumë detaje

Me blerjen e këtij produkti që ju mund të mbledhë deri në 12 pikë . Shportën tuaj do të përgjithshme 12 pikë që mund të konvertohet në një faturë të 0,12 € .


Asistencë telefonike për informacion para blerjes.

Konsulencë agronomike e ekspertëve para dhe pas shitjes.

100% e mallrave të freskëta

12,50 € me TVSH

Bëni një propozim për blerje

Oferta juaj është dërguar.


  • E menduar si çmimin e ofruar për një të vetme të produktit
  •     *Fushat E Domosdoshme

E ngarkimit

Vlerësimet e konsumatorit dhe komente

Askush nuk e ka postuar një rishikim ende
në këtë gjuhë

Më shumë infromacione

Pleh me një përmbajtje të lartë të Azotit për të transferuar të programuar në bazë POLYON për përdorim në pranverë dhe në fund të verës.

SUPERTURF 24-6-9 është një pleh të veçantë për turfs me 88% e Azotit me shitjen e planifikuar nga Polyon. Përmbajtja e lartë e Azotit nga Polyon lejon për të marrë një kurbë të lirimit të elementit të 60-90 ditë në një mënyrë të vazhdueshme duke iu shmangur rrit në shok, dhe djegiet e turf në fazën e shpërndarjes.

SUPERTURF 24-6-9 është i përshtatshëm për aplikim në pranverë dhe në fund të verës të shërohen shpejt turf pas dimrit ose pas një verë të nxehtë.

Ky plehra të kualitetit të lartë, të gjatë e të qëndrueshme është i përshtatshëm për të bërë njësitë e plehrave në periudhat e rritjes intensive të turf, me 88% e Azotit me shitjen e planifikuar nga Polyon.

Periudha e përdorimit

ZanShkurtMarPrillMagShtKorrikGjilpërëTë vendosurTetorNëntorDhj

Komente

Të dhënat fletë

Caratteristiche essenziali
LlojiRinverdente
Konsistencai grimcuar
LirimTransferimi i planifikuar
Utilizzo e dosaggio
Periudha e përdorimitVera e vonë
Periudha e përdorimitpranverë
Doza30-35 gramë për metër katror
Veprimfuqizimin
VeprimRinverdente
Composizione chimica o organica
Azoti (N)24%
Fosfori pentoxide (F)6%
Nitrik e kaliumit (K)9%
Squfurit trioxide14%
Dimensioni e peso
Pesha (kg)2

Lidhur Me Produktet

Klientët që blenë këtë libër, blenë edhe...

Artikuj të lidhura në blog

Shkarkime

Fleta e të dhënave SUPER TURF

Përbërja, periudha e përdorimit dhe dozen e rekomanduar e pleh lëndinë SUPER Turf Bottos.

Shkarkime (139.86k)