Të ngadalshëm K 13-5-20 + 2 MgO - Pleh për lëndinë 25 Kg Shfaq të madhe

Të ngadalshëm K 13-5-20 + 2 MgO - Pleh për lëndinë 25 Kg

SlowK25

Produkt i ri

Anti-stres, para verës dhe para dimrit.

Më shumë detaje

Me blerjen e këtij produkti që ju mund të mbledhë deri në 52 pikë . Shportën tuaj do të përgjithshme 52 pikë që mund të konvertohet në një faturë të 0,52 € .


52,90 € me TVSH

Bëni një propozim për blerje

Oferta juaj është dërguar.


  • E menduar si çmimin e ofruar për një të vetme të produktit
  •     *Fushat E Domosdoshme

E ngarkimit

Vlerësimet e konsumatorit dhe komente

Askush nuk e ka postuar një rishikim ende
në këtë gjuhë

Më shumë infromacione

Të plehrave Ngadalshëm-K është një kompleks mineral plehrave NPK në titull 13-5-20, që përmbajnë Azot, i ngadalshëm-release, teknologji Ureaform, e cila siguron një lirim të ngadalshëm të ushqyese element në lidhje me faktorë të tillë si temperatura, lagështia dhe veprimtarinë e mikro-organizmave në tokë.

Aplikimet e Ngadaltë K janë të rekomanduara në periudhat e më të madh të ngrohjes/ftohtë për të ruajtur një shkallë të lartë të rezistencës për të termike stresi dhe ujë.

I ngadalshëm-K është një pleh me anti-stres efekt. Përmbajtja e lartë e Kaliumit (K) ia transferon fuqia më e madhe për bimët, një shkëlqyer errësirë e turfs, dhe një të shquar në zhvillimin e radikal të aparatit, pa shkaktuar të padëshirueshme rrit në vegjetative aktivitet.

Periudha e përdorimit

ZanShkurtMarPrillMagShtKorrikGjilpërëTë vendosurTetorNëntorDhj

Komente

Të dhënat fletë

Caratteristiche essenziali
LlojiAntistress
Konsistencai grimcuar
LirimTransferimi i planifikuar
Utilizzo e dosaggio
Periudha e përdorimitPre-dimër
Periudha e përdorimitPre-Summer
Doza30-35 gramë për metër katror
Veprimfuqizimin
VeprimAntistress
Composizione chimica o organica
Azoti (N)12%
Fosfori pentoxide (F)6%
Nitrik e kaliumit (K)18%
Squfurit trioxide34%
Magnez nitrik2.5%
Dimensioni e peso
Pesha (kg)25

Lidhur Me Produktet

Klientët që blenë këtë libër, blenë edhe...

Artikuj të lidhura në blog

Nuk ka artikuj të lidhura në blog

Shkarkime

Data fletë SLOW K

Përbërja, periudha e përdorimit dhe dozen e rekomanduar e plehrave për lëndinë ngadalshëm SLOW K Bottos.

Shkarkime (278.51k)