Ulje çmimi! 4SR6m/17 - PS - submersible Pompë e vetme të fazës 3 HP Shfaq të madhe

4SR6m/17 - PS - submersible Pompë e vetme të fazës 3 HP

4SR6m/17 - PS

Produkt i ri

Rrjedha deri në 150 l/min (9 m3/h). Kokën lart 114 metra. Motor 2.2 Kw (3 HP).

Më shumë detaje

Nuk ka shpërblim pikë për këtë produkt sepse ka tashmë një zbritje.


Asistencë telefonike për informacion para blerjes.
Paketimi i përforcuar për të zvogëluar dëmtimin e transportit.
Ndihma pas shitjes për instalimin e produktit.

439,90 € me TVSH

-20%

549,88 € me TVSH

Bëni një propozim për blerje

Oferta juaj është dërguar.


  • E menduar si çmimin e ofruar për një të vetme të produktit
  •     *Fushat E Domosdoshme

E ngarkimit

Vlerësimet e konsumatorit dhe komente

Askush nuk e ka postuar një rishikim ende
në këtë gjuhë

Më shumë infromacione

Submersible pompë motorike PEDROLLO mishëruar.

Rekomanduar për të pompuar ujë të pastër dhe me rërë përmbajtje jo më e lartë se 150g/m3.

E PEDROLLO 4SR6m/17 - PS ka një prurjes qe varion nga 25 deri në 150 litra në minutë, kokën të shkojnë nga 45 deri në 114 metra.

Për performancë të lartë dhe seriozitet dhe është i përshtatshëm për përdorim në fushën e familjare, civile dhe industriale, për shpërndarjen e ujit në kombinim me autoclaves, për ujitje kopshte, për sistemet e larjes, për rritjen e presionit ose për fikjen e zjarrit, sistemet.

Komente

Të dhënat fletë

Dimensioni e peso
Pesha (Kg)19

Shkarkime