ACTI ZANZA RRINË

NFZ.ZSDE12.STIC

Produkt i ri

Rrinë insekteve-i pakëndshëm për përdorim në natyrë.

Më shumë detaje

Me blerjen e këtij produkti që ju mund të mbledhë deri në 5 pikë . Shportën tuaj do të përgjithshme 5 pikë që mund të konvertohet në një faturë të 0,05 € .


Asistencë telefonike për informacion para blerjes.

5,38 € me TVSH

Bëni një propozim për blerje

Oferta juaj është dërguar.


  • E menduar si çmimin e ofruar për një të vetme të produktit
  •     *Fushat E Domosdoshme

E ngarkimit

Vlerësimet e konsumatorit dhe komente

Askush nuk e ka postuar një rishikim ende
në këtë gjuhë

Më shumë infromacione

Karakteristika:
rrinë insekteve - i pakëndshëm për përdorimin e jashtëm mbi bazën e prandaj, ajrit vendi, moderne piretroide të ulët të toksicitetit.
Në sajë të flameless djegia është në gjendje për të çliruar shpejt përbërës aktiv në mjedis të qenë në gjendje në mënyrë efektive për të luftuar kundër mushkonja dhe insekte të tjera që vijnë në moria e deri në një sipërfaqe prej 25 metrash katrore.

Mode dhe doza e përdorimit:
kthehet në Acti Zanza Rrinë në fushën që keni ndërmend për të mbrojtur.
Ju gjithashtu mund të mbulojë shumë zona të mëdha, të pozicionuar përgjatë perimetrit të zonës së interesit një shkop çdo 5 metra.
zgjat deri në 3 orë.

Periudha e përdorimit:
kthehet në Acti Zanza Rrinë pak minuta përpara për të shfrytëzuar zona që keni ndërmend për të mbrojtur.
Mund të jetë fikur dhe ndezur.

Përbërja:
100g e produktit përmban prandaj, ajrit vend të pastër, 0,143 g, bashkë-formulants, miell, druri dhe ngjyra q.b. 100g

Insektet e synuara:
mushkonja, duke përfshirë mushkonjën Tigër dhe të tjera insektet fluturuese.
Ideal për t'i bërë ballë sulmit të mushkonjave dhe të tjera të vogla insektet që të lëvizur dhe sulm në mizëri.

Regjistrimi:
PMC Regjistrimit nr. 18824 e Ministrisë së Shëndetësisë

Komente

Klientët që blenë këtë libër, blenë edhe...