• I ri
  8 MINI - Spërkatës fshehur varg 10.7 metra
  • 8 MINI - Spërkatës fshehur varg 10.7 metra
  • 8 MINI - Spërkatës fshehur varg 10.7 metra

  8 MINI - Spërkatës fshehur varg 10.7 metra

  Rishikimi (0)
  8,72 EUR

  Zgjohet lartësi 10 cm.

  Sasi :

  Herën e fundit që ky produkt u shtua në një karrocë: 1313-0303-18181818

  Bëni një propozim për blerje

  Oferta juaj është dërguar.

  Oferta juaj është pranuar, ju lutem kontrolloni kutinë tuaj.

  •     *Fushat e kërkuara

  Po ngarkohet

   Vlerësimet dhe vlerësimet e klientëve
  Askush nuk ka postuar një përmbledhje ende
  në këtë gjuhë  • Politiche per la sicurezza (modificale nel modulo Rassicurazioni cliente)
  • Politiche per le spedizioni (modificale nel modulo Rassicurazioni cliente)
  • Politiche per i resi (modificale nel modulo Rassicurazioni cliente)

  E vogël rotor dinamike Mini 8 1⁄2", është veçanërisht i përshtatshëm për situatat ku hapësirë të ujitjes është shumë e vogël për përdorimin e sprayheads dhe shumë të mëdha për klasik spërkatës turbinë.

  Me një dinamik, 1/2" ju mund të ujitur në një mënyrë që është e vlefshme dhe efektive të kursimit të ujit dhe për këtë arsye para, me një kosto per m2 është më e ulët se për një fabrikë e ndërtuar me sprayheads.

  Ju mund të krijoni në të vërtetë, e më pak në zonat për të mbuluar zonën për të vaditur.

  Të integruar të saj të ofrojë me Mini 8 ju mundëson për të reaguar në mënyrë efikase dhe të plotësojë të gjitha nevojat e ujitjes, që nga kopshti e pasurive të fushë sportive.

  Top Arc Indication

  Tregues të Sipërme

  Ofron lehtë rregullimit nga 40° në 360° me aftësi reagime të ndryshojë në kënd nëpërmjet leximit të shkallës.

  Five Interchangeable Nozzles

  Pesë Këmbyeshëm Nozzles

  Për të përmbushur nevojat e ndryshme të prurjes dhe rrezja (vjen para-instaluar me një hundë-1.5).

  Stainless Steel Radius Adjustment Screw

  Çelik Rreze Rregullimi Vidhos

  Lejon një reduktim deri në 25%.

  Pressure Activated Seal

  Presioni I Aktivizuar Vulë

  Minimizon rrjedha duke e gjatë e ngre dhe e mban mbeturinat nga kulla gjatë kthimit.

  Part And Full Circle In One

  Unike rregullimin e Kënd e Pjesshëm dhe të Plotë Rreth

  Ofron komoditet dhe redukton numrin e llojeve të ndryshme të spërkatës.

  TORO Irrigazione
  MINI8-4P
  7 Artikuj

  Referencat specifike

  Shkarko

  Broshura MINI 8

  Manuali i përdorimit me udhëzime për instalimin dhe përdorimin e spërkatësve TORO Irrigation MINI 8.

  Shkarko (47.42k)

  Për momentin nuk ka komente nga klientët.

  Shkruani rishikimin tuaj
  8 MINI - Spërkatës fshehur varg 10.7 metra

  Klientët që blenë këtë produkt gjithashtu blenë:

   Shqyrtime

  Bëhu i pari që do të shkruash vlerësimin tënd !

  Artikuj të ngjashëm në blog

  Asnjë artikull i lidhur në blog