TG101 - Spërkatës ritëm varg 54.4 metra

TG101

Produkt i ri

  • Drive sistemi përshtat automatikisht, duke siguruar rotacionit të qëndrueshme dhe të njëtrajtshme mbulimin e ndryshme të presioneve.
  • Shkëlqyer uniformitetin duke përdorur vetëm një hundë të projektimit.
  • E jet e përhapur në të fillojë zvogëlon tepërt e ujitjes.
  • Kaloni nga vetë-rregulluese të ndryshojë shpërndarjen në më të ulët presion ose për të rritur të ngushtë-në lotim.

Më shumë detaje

Me blerjen e këtij produkti që ju mund të mbledhë deri në 1105 pikë . Shportën tuaj do të përgjithshme 1105 pikë që mund të konvertohet në një faturë të 11,05 € .


Asistencë telefonike për informacion para blerjes.

Ndihma pas shitjes për instalimin e produktit.

Calculate Delivery Cost

1 105,00 € me TVSH

Bëni një propozim për blerje

Oferta juaj është dërguar.


  • E menduar si çmimin e ofruar për një të vetme të produktit
  •     *Fushat E Domosdoshme

E ngarkimit

Vlerësimet e konsumatorit dhe komente

Askush nuk e ka postuar një rishikim ende
në këtë gjuhë

Më shumë infromacione

Me spërkatës armë afatgjatë TG101-NPT Bull është ideale për aplikimet që kërkojnë kohë të gjatë në distancë të hedhur, të tilla si ujitjes nga perimetrin e fushat sportive, ose për pastrimin dhe ftohje artificiale turf.

Ekskluzive sistemin e pastrim automatik që e karakterizon atë të përshtatet automatikisht me ndryshimin e presionit dhe grykë të ndryshme konfigurimin, për të siguruar një rënie të rotacionit shpejtësi për mbulim të njëtrajtshëm.

Komente

Të dhënat fletë

Specifiche tecniche
Varg max. (m.)54
Prurjes max. (l./min.)938
Puna këndfikse
Dotazioni
Valvul kontrollonijo
Pajisje edhe-dëshmijo
Treguesi i jo-të ujit të pijshëmjo
Veshje për fushat sportivejo
Caratteristiche esclusive
Frëngji në çelik inoxjo
Default
I Zgjuar Kujtesën Arcjo
Rotacioni shpejtësi të rregullueshmejo

Shkarkime

Broshurë TG101

Broshurë spërkatëse TG101 nga TORO Irrigation

Shkarkime (1.19M)