WhatsApp
 • I ri
  TWRFS-I - Sensor shiu dhe acar, pa tel
  • TWRFS-I - Sensor shiu dhe acar, pa tel

  TWRFS-I - Sensor shiu dhe acar, pa tel

  92,08 EUR
  Sasi :

  Herën e fundit që ky produkt u shtua në një karrocë: 2929-0303-21212121

  Bëni një propozim për blerje

  Oferta juaj është dërguar.

  Oferta juaj është pranuar, ju lutem kontrolloni kutinë tuaj.

  • Përdorni pikën në vend të presjes
  •     *Fushat e kërkuara

  Po ngarkohet

   Vlerësimet dhe vlerësimet e klientëve
  Askush nuk ka postuar një përmbledhje ende
  në këtë gjuhë  • Politiche per la sicurezza (modificale nel modulo Rassicurazioni cliente)
  • Politiche per le spedizioni (modificale nel modulo Rassicurazioni cliente)
  • Politiche per i resi (modificale nel modulo Rassicurazioni cliente)

  Sensor wireless shi dhe ngrirja "TWRFS-I" është një pajisje automatike connectable të programmtori TMC, e cila ju lejon për të ekonomizimit të konsumit të ujit, duke u ndalur, në rast shiu, programi i/e vendosur i/e.

  E parashikuar për të gjitha rezidenciale aplikimet, wireless sensor Shiu™ të lidhur me pajisje për ujë të kursimit të propozuara nga programuesit Toro, Shi™ plotësisht kontrollin e menaxhimit të ujit.

  Në mënyrë që të marrë parasysh ndryshimet klimatike, modelet Shi™ janë të pajisura me sensorë për shi, sensorë në akull.

  TORO Irrigazione
  TWRFS-I
  28 Artikuj

  Referencat specifike

  Shkarko

  Manual TWRS

  Manual përdorimi me udhëzime për montimin dhe përdorimin e sensorit të shiut TWRS nga TORO Irrigazione .

  Shkarko (792.5k)

  Broshura TWRS

  Broshura Ujitje TORO TWRS Rain Sensor.

  Shkarko (113.76k)