I ri Paketimi i gatshëm i mbjelljes për lëndinë - 80 m sq Shfaq të madhe

Paketimi i gatshëm i mbjelljes për lëndinë - 80 m sq

Kit-Pronto-Semina-Prato-80

Produkt i ri

Paketim për mbjelljen e lëndinës për rreth 80 metra katrorë

Më shumë detaje

Me blerjen e këtij produkti që ju mund të mbledhë deri në 59 pikë . Shportën tuaj do të përgjithshme 59 pikë që mund të konvertohet në një faturë të 0,59 € .


Asistencë telefonike për informacion para blerjes.

Pas shitjes ndihmë për përdorimin e saktë të produktit.

59,28 € me TVSH

Vlerësimet e konsumatorit dhe komente

Askush nuk e ka postuar një rishikim ende
në këtë gjuhë

Më shumë infromacione

Pronto Semina është një komplet i përgatitur me produktet më të mira në treg për mbjellje ose mbikëqyrje të lëndinave zbukuruese deri në maksimum 80 metra katrorë, i përshtatshëm për kopshte, parqe dhe zona të gjelbra në përgjithësi.

Paketa përbëhet nga tre produkte thelbësore për të marrë rezultatet më të mira për sa i përket cilësisë:

Farat e botëve Maciste të formuara nga një përzierje e Festuca Arundinacea, Poa Pratense dhe Loietto me cilësi të lartë dhe mbirjes. Plehra fillestare Bottos Bio Start e bazuar në Acidet Humike të nxjerra nga Leonarditi Kanadez dhe një përqendrim i lartë i fosforit (P) garanton mbirje të mirë të farës dhe ndihmon fidanët në ditët e para të jetës. Insekticid Cifo Antax thelbësor për të luftuar insektet e dëmshme, të tilla si milingonat, gjatë mbjelljes.

Paketa përmban:

n 2 pako fara Bottos Maciste prej 1 kg - Doza e rekomanduar 30-35 gr / mm
n 2 shishe me pleh Bottos Bio Start prej 2 kg - Doza e rekomanduar 35-40 gr / m sq
n 1 paketë me 1 kg insekticid Cifo Antax - Doza e rekomanduar 20-25 gr / mm

Këshilla për përdorim:

Shtë e këshillueshme që të përzieni të tre produktet së bashku në sasi të mjaftueshme për zonën që do të mbulohet dhe t'i shpërndani ato në një hap të vetëm duke përdorur një karrocë për shpërndarjen e plehut / farës.

Komente

Lidhur Me Produktet

Shkarkime