8133-20 - Spërkatës për sipërfaqe të pabarabarta AquaContour

8133-20

Produkt i ri

Zona e Irigueshme 350 metra katrorë.

Më shumë detaje

Me blerjen e këtij produkti që ju mund të mbledhë deri në 169 pikë . Shportën tuaj do të përgjithshme 169 pikë që mund të konvertohet në një faturë të 1,69 € .


Asistencë telefonike për informacion para blerjes.

Ndihma pas shitjes për instalimin e produktit.

169,58 € me TVSH

Bëni një propozim për blerje

Oferta juaj është dërguar.


  • E menduar si çmimin e ofruar për një të vetme të produktit
  •     *Fushat E Domosdoshme

E ngarkimit

Vlerësimet e konsumatorit dhe komente

Askush nuk e ka postuar një rishikim ende
në këtë gjuhë

Më shumë infromacione

Ujitësi inovator për sipërfaqe të parregullta AquaContour Automatik Comfort GARDENA është spërkatësi praktik për të ujitur kopshtet e çdo forme në një mënyrë të personalizuar me një sipërfaqe deri në 350 metra katrorë.

Falë mundësive të ndryshme të programimit të gamës, lehtë mund të arrijë në çdo cep të kopshtit.

Ky spërkatës për sipërfaqe të pabarabarta është veçanërisht i thjeshtë për t'u programuar; dy zona të ndryshme për t’u ujitur mund të programohen dhe memorizohen pa probleme, p.sh. kopshti para shtëpisë dhe ai në pjesën e pasme.
Në varësi të programit, deri në 50 pika kryesore mund të memorizohen në perimetrin e kopshtit.

Spërkatësi për sipërfaqe të pabarabarta ka një panel kontrolli të membranës rezistent ndaj papastërtisë me indikacione të qarta funksionimi.

Spërkatësi mund të programohet thjesht.

Grykët e buta plastike në kokë sigurojnë ujitje të njëtrajtshme.

Sektori i ujitjes mund të zgjidhet midis 25 ° dhe 360 ° sipas kërkesave duke përdorur unazat rregulluese.

Gama e spërkatësit për sipërfaqet e pabarabarta mund të rregullohet dhe arrin një distancë midis 2.5 dhe 9 metra me një presion operativ 2 bar dhe një distancë prej 10.5 metra me një presion operativ prej 4 bar.

Të dy treguesit janë praktikë: ato lejojnë që spërkatësi të pozicionohet saktësisht dhe në mënyrë të sigurt në zonat e programuara për ujitje.

Spërkatësi për sipërfaqe të pabarabarta është gjithashtu i pajisur me dy kunje.
Kjo ju lejon të rregulloni spërkatësin në mënyrë të vendosur në lëndinë.

Ujitësi për sipërfaqe të parregullta AquaContour Automatik Comfort GARDENA është i dobishëm për ujitje në çdo cep të kopshtit.

[Img-1652 majte-description_tab]

Ujitja e personalizuar e kopshteve me forma të ndryshme

Falë programimit të personalizuar, avioni i ujit me varg të ndryshueshëm mund të rregullohet saktësisht sipas sipërfaqes që do të ujitet.

Jashtëzakonisht i lehtë për t’u përdorur

Spërkatësi automatik AquaContour për sipërfaqe të pabarabarta ka indikacione të qarta funksionimi dhe është i lehtë për t'u programuar - lotim profesional është bërë i thjeshtë.
[Img-1653 djathtë-description_tab]
[Img-1654 majte-description_tab]

Mbulimi i një sipërfaqe të përcaktuar - shpërndarje uniforme e ujit

Sektori i ujitjes mund të zgjidhet midis 25 ° dhe 360 ° sipas kërkesave duke përdorur unazat rregulluese, duke siguruar kështu ujitje të saktë dhe uniforme.

Programueshëm për dy forma të ndryshme të kopshtit

A keni nevojë për të ujitur dy sipërfaqe të ndryshme? Këto mund të programohen veçmas në një mënyrë të thjeshtë dhe të ruhen - për ujitje të rehatshme dhe të lehtë.
[Img-1655 djathtë-description_tab]

Fikse të sigurta

Ujitësi për sipërfaqe të parregullta AquaContour Automatik Comfort GARDENA pozicionohet fort në kopsht falë rrëshqitjes së fortë dhe të qëndrueshme me tregues dhe aksione shtesë.
[Img-1656 djathtë-description_tab]

Komente

Klientët që blenë këtë libër, blenë edhe...

Shkarkime