8133-20 - Spërkatës për të parregullt sipërfaqet AquaContour

8133-20

Produkt i ri

Sipërfaqja e tokës 350 metra katrorë.

Më shumë detaje

Me blerjen e këtij produkti që ju mund të mbledhë deri në 169 pikë . Shportën tuaj do të përgjithshme 169 pikë që mund të konvertohet në një faturë të 1,69 € .


Asistencë telefonike për informacion para blerjes.
Ndihma pas shitjes për instalimin e produktit.
Calculate Delivery Cost

169,58 € me TVSH

Bëni një propozim për blerje

Oferta juaj është dërguar.


  • E menduar si çmimin e ofruar për një të vetme të produktit
  •     *Fushat E Domosdoshme

E ngarkimit

Vlerësimet e konsumatorit dhe komente

Askush nuk e ka postuar një rishikim ende
në këtë gjuhë

Më shumë infromacione

E reja spërkatës për të parregullt sipërfaqet AquaContour automatike Rehati GARDENA është praktike spërkatës për të ujitur në porosi mode kopshte çdo formë me një sipërfaqe deri në 350 metra katrorë.

Në sajë të ndryshme mundësi e programimit të vargut të lehtë mund të arrijë çdo cep të kopshtit.

Këtë spërkatës për të parregullt sipërfaqet është veçanërisht e thjeshtë për të programit, ju mund të programit dhe dyqan pa probleme në dy fusha të ndryshme për të vaditur, p.sh. kopsht në frontin e shtëpisë dhe një në anën e pasme.
Në varësi të programit, ju mund të ruani deri në 50 kryesore të relievit pikat e kopshtit.

Me spërkatës për shkak të parregullsive ka një sipërfaqe të panelit të kontrollit në një membranë rezistente për të fëlliqur me tregues të qartë të funksionimit.

E irrigator mund të jetë i programuar në një mënyrë e thjeshtë.

E nozzles në të butë materiale plastike në kokë, për të siguruar ujitje është uniforme.

Të sektorit të ujitjes mund të zgjidhen në varësi të kërkesave, në mes 25° dhe 360° duke përdorur rregullimi unaza.

Varg e spërkatës për të parregullt sipërfaqet mund të jenë të përshtatura dhe të arrijë një distancë prej 2.5 dhe 9 metra me një operativ presionin e 2 bar dhe një distancë prej 10.5 m me një operativ presionin e 4 bar.

Të dy treguesit janë praktike: ata të ju lejojnë për të pikërisht pozita dhe për të siguruar spërkatës në fushat e programuar për ujitje.

Me spërkatës për të parregullt sipërfaqet është gjithashtu i pajisur me dy rruaza.
Kjo ju lejon për të vendosur rregulluar spërkatës në lëndinë.

Me spërkatës për të parregullt sipërfaqet AquaContour automatike Rehati GARDENA është i dobishëm për ujitjen e çdo cep të kopshtit.

[img-1652-la-description_tab]

Ujitje me porosi kopshte në forma të ndryshme dhe forma të

Me porosi të programimit lejon jet e ujit me vargjet e variablave mund të rregullohen pikërisht në bazë të sipërfaqes të vaditur.

Jashtëzakonisht e lehtë për t'u përdorur

Me spërkatës për të parregullt sipërfaqet AquaContour automatike Rehati ka drejtime të qarta dhe është e lehtë për të programit - ujitjes profesionale është bërë e thjeshtë.
[img-1653-e drejta-description_tab]
[img-1654-la-description_tab]

Mbulimi i përcaktuar sipërfaqen - uniforme të shpërndarjes së ujit

Të sektorit të ujitjes mund të zgjidhen në varësi të kërkesave, në mes 25° dhe 360° duke përdorur përshtatjen e unazave, duke siguruar ujitje është e saktë dhe uniform.

Programueshëm për dy forma të ndryshme të kopshtit

Ju duhet për të ujitur dy sipërfaqe të ndryshme? Këto mund të jenë të programuar në mënyrë të veçantë në një mënyrë të thjeshtë dhe të ruajtura për ujitje do të duhet të jenë të rehatshme dhe pa lodhje.
[img-1655 drejtë description_tab]

E ngulitur fort

Me spërkatës për të parregullt sipërfaqet AquaContour automatike Rehati GARDENA është ulur në mënyrë të vendosur në xhennet duke iu falënderuar rrëshqitje të fuqishme dhe të qëndrueshme me treguesit, dhe pickets dhe ekstra.
[img-1656-e drejta-description_tab]

Komente

Klientët që blenë këtë libër, blenë edhe...

Shkarkime