• I ri
  Cadel Leonora - topth Sobë 7 Kw kuqe
  • Cadel Leonora - topth Sobë 7 Kw kuqe

  Leonora - topth Sobë 7 Kw kuqe

  Rishikimi (0)
  673,75 EUR

  Pannelli di rivestimento in acciaio smaltati

  Sasi :
   Vlerësimet dhe vlerësimet e klientëve
  Askush nuk ka postuar një përmbledhje ende
  në këtë gjuhë  • Politiche per la sicurezza (modificale nel modulo Rassicurazioni cliente)
  • Politiche per le spedizioni (modificale nel modulo Rassicurazioni cliente)
  • Politiche per i resi (modificale nel modulo Rassicurazioni cliente)

  Sobë Freepoint Leonora, apo fishekëve me çeliku panele, vëllimi i nxehtë 98-170 metër kub, fuqia e programuar, me telekomandë çorape, diametër 80 mm, pesha 80 Kg, dimensionet 57.5 x 48 x 94.5 cm.

  Free Point
  Leonora - rosso
  30 Artikuj

  Fleta e të dhënave

  Pesha (kg)
  63

  Referencat specifike

  Për momentin nuk ka komente nga klientët.

  Shkruani rishikimin tuaj
  Leonora - topth Sobë 7 Kw kuqe
   Shqyrtime

  Bëhu i pari që do të shkruash vlerësimin tënd !