Vivapellets - topth Sobë 7.5 Kw Shfaq të madhe

Vivapellets - topth Sobë 7.5 Kw ngjyrë bezhë

Vivapellets - beige

Produkt i ri

Gize e strukturës. Sistem të dyfishtë të djegies. Ndezjen e sistemit të programuar.

Më shumë detaje

Me blerjen e këtij produkti që ju mund të mbledhë deri në 1814 pikë . Shportën tuaj do të përgjithshme 1814 pikë që mund të konvertohet në një faturë të 18,14 € .


Asistencë telefonike për informacion para blerjes.

Ndihma pas shitjes për instalimin e produktit.

1 814,75 € me TVSH

Bëni një propozim për blerje

Oferta juaj është dërguar.


  • E menduar si çmimin e ofruar për një të vetme të produktit
  •     *Fushat E Domosdoshme

E ngarkimit

Vlerësimet e konsumatorit dhe komente

Askush nuk e ka postuar një rishikim ende
në këtë gjuhë

Më shumë infromacione

Komoditet, përballueshmërinë, modernizmi i formave dhe teknologjive të bëra në Itali: këtu janë të fshehtat e Topth Sobë Vivasplendid, sikurse të gjithë të tjera soba Markë Olimpia i Shkëlqyer.

Në sajë të përdorimit të Fishekëve për ngrohje shtëpiake mund të kursehen e 50/60% të shpenzimeve për lëndëve djegëse të tjera (të gazit natyror, energjisë elektrike, vajguri, etj.). Ekonomike Avantazhin se ajo gjithashtu ju lejon për të kontribuar në ruajtjen e planetit dhe për të ardhmen, në fakt topth është e natyrshme të karburantit është shumë i qëndrueshëm në sajë të reja të prodhimit të bimëve dhe ripyllëzimi i eko-miqësore e shumicës së fishekëve në treg.

Këtë e Bukur Sobë Vivapellets, me një fuqi prej 7.5 KW mund të ngrohjes deri në 160 metra kub në shtëpinë tuaj, (vëllimi i ngrohjes kryesisht varet nga gjerësia e hapësirave të jetë i nxehtë, më shumë hapësira janë lehtësisht të lidhura dhe të hapur, furrë do të bëjë ajo në maksimum për punën e saj, në të kundërtën, në qoftë se ju vendosni në furrë në një mjedis që është shumë e vogël për nxehtësia kapaciteti i furrës dhe hapësira do të jetë shumë e fragmentuar dhe e vështirë për të arritur në furrë do të prodhojnë më pak nxehtësi).

Komente

Të dhënat fletë

Dimensioni e peso
Pesha (kg)140