Modì - Formwork për çimento dhe bar Shfaq të madhe

CE 08 - Formë betoni dhe bar

CE 08

Produkt i ri

Për parkingje, vendkalime, rrugëkalimi. Tre pjesë mbulojnë 1 m2 sipërfaqe.

Më shumë detaje

Me blerjen e këtij produkti që ju mund të mbledhë deri në 6 pikë . Shportën tuaj do të përgjithshme 6 pikë që mund të konvertohet në një faturë të 0,06 € .


Asistencë telefonike për informacion para blerjes.
Ndihma pas shitjes për instalimin e produktit.

6,10 € me TVSH

Bëni një propozim për blerje

Oferta juaj është dërguar.


  • E menduar si çmimin e ofruar për një të vetme të produktit
  •     *Fushat E Domosdoshme

E ngarkimit

Vlerësimet e konsumatorit dhe komente

Askush nuk e ka postuar një rishikim ende
në këtë gjuhë

Më shumë infromacione

Punimet formuese të çimentos dhe barit CE 08 lejojnë ndërtimin e një trotuari të betonit të armuar të jashtëm në vend. Përftohet një pllakë monolitike, e përzënë dhe e kullimit.

Boshllëqet e krijuara në forma të formësuara lejojnë të barazojnë zonën ku bëhet dyshemeja.

Formë pune mod for për bar dhe beton

Modulet e formësimit CE 08 lejojnë krijimin e shtigjeve të automjeteve rezistente ndaj ngarkesave diferenciale.

Ato janë EKONOMIKE, duke pasur parasysh që formura e çimentos dhe barit CE 08 lejon kursimin e betonit.

Ato ofrojnë një metodë efektive të kontrastit për ënjtjen e tokës.

Ato krijojnë një sistem VETZIMOR, falë kalimit të krijuar nga xhepat e kullimit.

Ata garantojnë një efekt RVNDSISHM, sepse forma e çimentos dhe barit CE 08 ofron mundësinë e barërave me bimë dhe specie indigjene.

Ato janë ekolologjike, duke u prodhuar me materiale të riciklueshme.

Komente

Të dhënat fletë

Dimensioni e peso
Gjerësia (cm)60
Lartësia (cm)60
Thellësia (cm)8

Shkarkime

Broshura kallep CE 08

Fushat ilustrues fletë e punësimit dhe përfitimet në përdorimin e kallep për beton dhe bar CE 08.

Shkarkime (514.1k)

Capitolato cassaforma CE 08

Descrizione di capitolato per cassaforma Modì utile agli installatori peri preventivi.

Shkarkime (214.29k)