Unazë e kyçjes për grings Modì në anën e sipërme Shfaq të madhe

AB065 - Unazë e madhe mbyllëse për grilat e automjeteve

AB065

Produkt i ri

Për lëndinë ose zhavorr të ri.

Më shumë detaje

Nuk ka shpërblim pikë për këtë produkt.


Asistencë telefonike për informacion para blerjes.

Calculate Delivery Cost

0,72 € me TVSH

Bëni një propozim për blerje

Oferta juaj është dërguar.


  • E menduar si çmimin e ofruar për një të vetme të produktit
  •     *Fushat E Domosdoshme

E ngarkimit

Vlerësimet e konsumatorit dhe komente

Askush nuk e ka postuar një rishikim ende
në këtë gjuhë

Më shumë infromacione

Unazat bllokojnë grilën e rrugës në mënyrë që të kenë një strukturë më të fortë dhe më rezistente.

Kjo unazë rekomandohet për instalime ose instalime të reja në zhavorr pasi unaza shkon thellë dhe për këtë arsye është e nevojshme që rrjeti të jetë i lirë ose zona e futjes të pastrohet lehtësisht.

Vendosni unazën në kryqëzimin e 2 ose 4 copave të rrjetit me pincë, derisa finet të futen në lojëra elektronike të përshtatshme. Për të hequr unazën, përdorni pincë.

Komente

Lidhur Me Produktet

Klientët që blenë këtë libër, blenë edhe...